Zeci de baloane s-au înălțat la cer în memoria lui Dan Udrea. Bistrițeanul plâns de toată Europa, care a decedat în Malta în timpul unei furtuni, a fost condus pe ultimul drum

Zeci de baloane s-au urcat la cer în timpul ceremoniei religioase prilejuite de înmormântarea tânărului bistrițean ucis de un copac în timpul unei devastatoare furtuni ce a avut loc în Malta, în urmă cu aproape o lună de zile.

Data de 10 februarie a rămas întipărită în memoria multor oameni ca fiind ziua în care natura s-a dezlănțuit în Malta. O furtună devastatoare a rupt un copac din rădăcini proiectându-l pe mașina a doi bistrițeni, soț și soție, ce se îndreptau către muncă.

Dan Udrea, în vârstă de 38 de ani, a decedat pe loc, soția acestuia, Irina, de 32 de ani, suferind diferite leziuni la cap, membre și spate, fiind internată de urgență într-un spital din aporpiere.

După aproape o lună în care comunitatea din Malta s-a mobilizat exemplar, fie că a fost vorba de români sau maltezi, pentru a ajuta la repatrierea lui Dan, trupul neînsuflețit al bistrițeanului a ajuns acasa, pentru a fi îngropat aproape de familie.

La capela din dealul Tărpiului, acolo unde a fost depus sicriul, familia și cunoscuții au scris într-o carte a amintirilor câteva cuvinte în memoria lui Dan Udrea, carte ce va rămâne o mică moștenire a ceea ce a însemnat Dan pentru apropiați, celor doi copii, Edi și Oli.

După momentul dureros al despărțirii, chiar în momentul în care Dan a fost îngropat, zeci de baloane cu diferite mesaje adresate bistrițeanului au fost lansate către eter. A fost ultima „petrecere” la care Dan Udrea a fost prezent, o petrecere în care lacrimile și durerea familiei și prietenilor au fost muzica de final, un cântec de lebădă ce niciunul dintre cei prezenți nu ar fi vrut să-l audă...

Dormi în pace, tânăr suflet!

Adauga comentariu