Zâmbete de colecție: unul larg-forțat, iar celălat înghețat-înțepat! Dani și Traian (aproape) la braț de Sîngeorzu Mare

Datinile, obiceiurile și mai ales sărbătorile adună la un loc spirite și caractere îndepărtate. Este și cazul a doi rivali politici din mirificul oraș-stațiune Sîngeorz-Băi, scena unor „bătălii” bărbătoase dintre actualul primar și actualul vicepremier.

Conflictele dintre Traian Ogâgău și Daniel Suciu sunt arhicunoscute, acestea fiind pornite încă din campania electorală care avea să dea primarul Sîngeorzului. Din fericire pentru unii, din păcate pentru alții, Ogâgău a ieșit învingător din disputa electorală, dar lupta a continuat și continuă încă.

Daniel Suciu, după bătaia primită la alegerile locale, s-a refugiat în Camera Deputaților, acolo unde a devenit lider de grup parlamentar, pentru ca mai apoi să ajungă al doilea om în guvern, fiind instalat ca vicepremier. Stăm și ne gândim, oare dacă Suciu ar fi câștigat alegerile locale și prelua primăria Sîngeorz-Băi, acum cine era vicepremier, căci nu credem că istoria l-ar fi pus pe Ogâgău acolo...

Dincolo de disputele politice, cei doi oameni de seamă ai orașului-stațiune au știut să-și dea mâna prietenește atunci când s-au ciocnit efectiv în anumite situații. Vă mai aduceți aminte de acel 8 Martie 2018?!

Iată că roata timpului și a istoriei s-a învârtit și că cei doi opozanți s-au întâlnit din nou, de această dată cu ocazia Sîngeorzului Mare (Sfântului Mare Mucenic Gheorghe – Sărbătoarea Sângeorzenilor), sărbătoare decalată de la data calendaristică de 23 aprilie pentru 29 aprilie din motive de Săptămâna Patimilor.

Cei doi bărbați, tineri și puternici, și-au (re)ciocnit privirile și zâmbetele în fața camerelor foto la spectacolul la care au participat amândoi. Inițial chiar au stat alături unul de celălalt, schimbând cel mai probabil câteva cuvinte legate de finanțările orașului care s-ar afla pe masa vicepremierului. Nu a durat mult această mică întrevedere, căci tânărul liberal Florin Moldovan s-a interpus între cei doi.

Dicolo de zâmbetele largi forțate, înghețate sau înțepate, noi suntem convinși de faptul că nu există o ură reală între cei doi. Bine, nici o dragoste cu năbădăi...

 

sursa foto: facebook

Adauga comentariu