Way Too Far Rock Festival își continuă povestea! Vezi ce premiu inedit poți câștiga în pandemie, dacă îți cumperi un abonament pentru ediția 2021

Acest an a fost unul cel puțin atipic pentru tot globul pământesc. Multe dintre năravuri au fost puse în cutia amitirilor sau în cea a viselor, programate pentru o vreme mai puțin năpăstioasă. Dacă la capitolul concedii ne-am descurcat cumva în 2020, concertele au lipsit, cel puțin la nivelul la care eram obișnuiți.

Way Too Far Rock Festival este evenimentul care nu a mai apucat să-și deruleze cea de-a patra ediție din cauza pandemiei, tocmai în momentul revenirii acasă a show-ului. Iar dacă 2020 nu a fost sa fie anul WTF, organizatorii se ocupă mai așezat pentru ediția 2021, o ediție cu totul și cu totul specială.

Line-up-ul pentru ediția 2021 este unul de excepție, iar festivalul primește deja prima nouate: divizia de hip-hop. Pentru a nu trage de timp, căci a avut Covidul grijă de asta, iată „distribuția” WTF 2021 din acest moment:

Hteththemeth, Dash The Effort, E-An-Na, Dirty Shirt, Chaos Magic, Implant pentru refuz, Infected rain, Alternosfera, The Slot, Evergrey, Gotthard, Within Temptation, iar pe „divizia” hip-hop o sa-i vedem pe Stres, Jianu, Sișu, Macanche, Paraziții și CTC.

Festivalul va avea loc în perioada 27-29 august în Wonderland, iar organizatorii pun la bătaie și ceva premii pentru cei care își achiziționează abonamentele online în următoarea perioadă. Începând din 16 octombrie 2020, cumpără un abonament și poți câștiga un Indian Scout 1200, în valoare de 14.369 euro! Promoția este limitată la 2.000 de abonamente!

Foto credit: CodexStudio

Abonamentele pot fi achiziționate EXCLUSIV de pe platforma de ticketing AmBilet.ro ➡️ https://t.ly/OHVp Extragerea se va face live, pe pagina oficială de facebook WTF - Way Too Far Rock Festival, prin random.org, la 15 zile după epuizarea celor 2.000 de abonamente.

Adauga comentariu