În vreme de restriște, ministrul Marcel Vela ne protejează cu... primele trei strofe din Imnul Național! Oare urmează și o sesiune de descântece?

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, muncește intens în aceste zile pentru protecția și liniștea noastră. După emiterea celor trei Ordonanțe Militare, populația României va avea, începând de azi, sâmbătă, 28 martie, încă o pavăză venită din partea autorităților în uniforme, una puțin mai... artistică!

Ordinul 54/28 martie 2020, emis de ministrul Marcel Vela, prevede prin Articol Unic ca mașinile aflate în patrulare pe străzile României să difuzeze, la ore de maximă audiență, primele trei strofe din Imnul Național:

„Pe perioada stării de urgență, autospecialele structurilor aparținând Poliției Române, Poliției de Frontieră Române și Jandarmeriei Române în activități de patrulare pe timp de zi, difuzează, prin sistemele de avertizare acustică din dotare, primele trei strofe ale imnului de stat al României”, se arată în articolul unic menționat.

Difuzarea celor trei strofe se va face în zilele de sâmbătă și duminică, orele 17:00 și 21:00, începând cu ziua de 28 martie.

Poliția bistrițeană s-a conformat și executat, căci un ordin se execută (atâta timp cât nu e recomandare):

Oare urmează o sesiune de descântece, ritualuri de îndepărtare a virusului și o spirală meditativă?!

 

video: IPJ BN

 

 

Adauga comentariu