Vrea din nou PRIMAR: Daniel Moldovan reintră în politică și candidează la Cetate

Daniel Moldovan, fost primar la Cetate între 2012-2016 , este cel care, împreună cu fratele său şi-au pus în cap să reînvie vinul de Jelna, ceea ce au și reușit . În 2011, au plantat viţă de vie chiar pe terenurile pe care apărea plantaţie de viţă de vie pe vechiile hărţi ale judeţului.  În 2017, după aproape 7 ani de aşteptări şi investiţii importante, din crama Jelna au ieşit primele sticle de vin. Vinul de Jelna poate fi cumpărat din magazinele specializate.   Nici numele vinului nu a fost ales întâmplător, producătorii inspirâdu-se din legendele sânzienelor şi ielelor din Transilvania. Toate vinurile de Jelna au primit numele „Jura” şi „Ruja”, cum erau cunoscute ielelor şi sânzienele în folclorul transilvan.    Crama Jelna este singura din arealul viticol Lechinţa, care are o linie de îmbuteliere performantă, cu tehnologie nouă şi foarte modernă. La crama din Jelna se produs 70.000 de butelii de vin, însă fostul primar vrea să crească an de an şi să ajungă la o producţie de 200.000 de butelii de vin anual.

Daniel Moldovan este, de astăzi, candidatul PSD la primăria Cetate, la oficializarea candidaturii fiind prezent și secretarul executiv al PSD BN, primarul comunei Lechința, Romeo Florian.

Bogdan Ivan: ”Daniel Moldovan, revine în #PSD și va fi candidatul pentru Primăria Cetate la alegerile locale! Scos pe nedrept din cursa electorală din 2016, alături de o echipă performantă, energică și cu mare potențial, din această vară va fi din nou Primarul Comunei Cetate! Alături de Secretarul General #PSD Romeo Florian, am conturat alături de prietenii și colegii noștri proiectele prioritare ale comunei Cetate! Alături de echipa noastră de aici, Președintele CJ #RaduMoldovan a implementat proiecte în valoare de peste 11 milioane de euro în ultimii 8 ani! Mult succes Uțu, tie și frumoasei tale echipe! Din iunie 2020, noul primar al comunei Cetate!

Adauga comentariu