Vlăduț Urian, copilașul diagnosticat cu leucemie, a primit un cadou nesperat de Crăciun: 7.000 de lei au fost donați pentru ca el să fie acasă de sărbători!

Vlăduț are o mare supărare: părul lui blond și lung nu mai este! Este tot ce poate să înțeleagă un copilaș de trei ani diagnosticat cu o formă de leucemie care se poate trata. Bucuria lui însă, este legată de faptul că de Crăciun ar putea ajunge acasă, acolo unde poate să-și primească darurile într-un mediu lipsit de paturile de spital...

Cazul a fost tratat de colegii de la Bistrițeanul.ro și luat în calcul de niște oameni de bine. Pentru a fericii acest copilaș s-a organizat o manifestare caritabilă în care mai multe femei au pregătit coșuri tradiționale, pline cu bunătăți de sărbători, coșuri care au fost scoase la vânzare.

Este vorba de organizația de femei a PNL BN care a reușit duminică, 16 decembrie, să strângă suma de 7.000 de lei din vânzarea acelor coșuri pline cu produse tradiționale. Un coș a costat 250 de lei, iar unul dintre cumpărători, sub protecția anonimatului, a achiziționat 25 de astfel de bucăți. Tot ce se știe de inimosul bistrițean este că e... o femeie.

Diana Morar, amfitrioana evenimentului, a declarat că o doamnă dragă sufletului ei cumpărat 25 de coșuri preparate tradiționale. A fost cea mai mare achiziție a serii.

Pentru persoana respectivă, care a făcut acest gest fără să „cumpere” și popularitate, dar și pentru evenimentul în sine, stiridebistrita.ro dă un JOS PĂLĂRIA!

Comentarii

Balan Marius- e...

17.12.2018 12:39

Felicitari tuturor femeilor din PNL si celor prezenti ! Un mare BRAVO doamnei consilier DIANA MORAR pt. organizarea acestei manifestari care aduce un bine unui sufletel nevinovat. Dumnezeu sa il ajute!

Adauga comentariu