Vizită fulger a ministrului afacerilor interne în teritoriu: Carmen Dan a vizitat zonele afectate de inundații

Ca urmare a căderilor masive de ploaie și emiterea de coduri roșii de inundații din ultimele zile, Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a efectuat o vizită neoficială în zonele afectate, printre care și Bistrița-Năsăud.

Ministrul a sosit la Bistrița după o vizită la Săliștea de Sus, județul Maramureș. Aceasta a dorit să se asigure de faptul că toți colegii dânsei din prefecturi și unitățile subordonate ministerului au gestionat corespunzător situațiile

„Am avut efectiv o întâlnire de lucru, nu a mai fost necesar să mergem pe teren pentru că viitura vine și trece, nu a lăsat efecte foarte multe. Domnul prefect se va mobiliza să facă o evaluare într-un timp cât mai scurt pentru a ști cu ce putem interveni, dar m-au asigurat că lucrurile sunt sub control și ne-am rezumat la a trece în revistă o serie de probleme” -  a declarat Carmen Dan la ieșirea din ședința avută cu reprezentanții instituțiilor implicați în gestionarea situațiilor de urgență.

Ministrul a mai dat asigurări în ceea ce privește asigurarea cu personal suficient în ziua alegerilor europarlamentare, în cazul menținerii situației legată de avertizările meteorelogice și hidrologice.

Comentarii

bistritean

18.05.2019 09:16

Nu, nu. Ministra a venit sa numere pulanele si sa mai comande cateva mii.

Adauga comentariu