Viorica Dăncilă: „Eu am ales să am o discuție liberă, deschisă, cu oricine are întrebări despre viziunea candidatului pentru România”

“Cred cu tărie că această campanie are nevoie de dialog, de dezbateri, de o prezentare coerentă a viziunii pentru România și, mai ales, de răspunsuri la întrebările oamenilor.

Eu nu pot fi de acord cu fuga de asumare și fuga de întrebări, nici cu aroganța pe care o afișează președintele Iohannis și disprețul pentru dreptul românilor la informare.

Acest elitism al domnului Iohannis și această selecție pe care a făcut-o pentru evenimentul de astăzi trădează de fapt teama de un dialog autentic, teama de adevăruri incomode.

Eu am ales să am o discuție liberă, deschisă, cu oricine are întrebări despre viziunea candidatului pentru România.

Voi avea un dialog deschis cu TOȚI jurnaliștii care își doresc să participe, astăzi, începând cu ora 18:00, la Palatul Parlamentului, sala Spiru Haret.

Accesul este liber pentru toți reprezentanții mass-media desemnați de către instituțiile pe care le reprezintă.

Iar de la ora 21:00, ne vedem la Antena 3!”- Viorica Dăncilă.

 

(publicitate electorală)

Comentarii

ecologistul

19.11.2019 17:56

Tanti. Sunteti de tot  tircusu ! Nu te mai milogi ca nu te primesc oamenii cu idei Europene la discutii. Ce sa discute cu mataluta. Despre slugarnicia afisata fata de dragnea ? Despre recursul compensatoriu.? Despre oronanta 13 ? Despre batuta romanulor din 10 aug. 2018. Despre felul in care ai tapat pe membrii cu cap si scoala din pesedeu.

Adauga comentariu