Viorica Calo este alături de eroul moldovean Vasile Melinte! Ryan Reynolds îi mulțumește pentru share și îi promite liberalului bistrițean două bilete la Deadpool 3

Foarte mulți români au fost alături de săracul moldovean Vasile Melinte – eroul care a salvat dintr-un incendiu aproape o intreagă insulă din Grecia. Fotografiile cu moldoveanul ars, dar satisfăcut de gestul său, au făcut o tură pe net, tură din care nu a lispit și senioara liberalismului bistrițean.

Viorica Calo (scuzați) este cunoscută (printre liberali) ca o fire sensibilă și de ajutor. Dacă e ceva de șeruit pe facebook, ea este acolo, fără discuție. Doamna Calo (așa sună mai bine) empatizează și cu problemele altora, nu musai ale bistrițenilor. Exemplu este o postare pe care domnia sa a distribuit-o de curând, postare care cică ar strânge și cevă bănuți pentru eroul moldovean, câte un eurocent pentru fiecare like și alți 10 pentru fiecare share.

Share-ul doamnei Calo a ajuns și la un anume Ryan Reynolds, un actoraș canadian aproape ratat care, emoționat de cazul respectiv, a declarat:

„Este incredibil cum acel om a reușit să facă un asemenea gest și să rămână cu zâmbetul pe buze! Îmi amintește de rolul meu din Deadpool, chiar nu îmi dau seama de ce... Fiind mișcat de acest caz, am hotărât să îi ofer doamnei respective două bilete contra cost la Deadpool III, probabil 3D, care va rula la Dacia cândva, pentru a răsplăti empatic empatia dânsei” – Ryan Reynolds pentru revista aventuridinmoldovapentruliberaliplictisiti.ro.

 

Acest material nu necesită empatii și nu va genera eurocenți în favoarea nimănui! Este doat un pamflet și trebuie tratat ca atare, dar nu ne supără eventualele share-uri...

Adauga comentariu