Violențe și bullying în autogara din Năsăud. NIMENI nu a reacționat, dar TOȚI dezaprobă comportamentul! (VIDEO)

Filmulețul în care o tânără este agresată fizic și verbal a atras sute de comentarii pe rețelele de socializare în doar câteva ore de la postarea acestuia. În imaginile filmate se observă cum o tânără, identificată de unii „comentatori” ca fiind Florina din Zagra, în vârstă de 15 ani, este agresată de alte tinere, cel mai probabil colege.

Tot scandalul a fost filmat cel mai probabil de un apropiat al celor care agresează, iar locația este cât se poate de publică: autogara din Năsăud, un loc destul de aglomerat în special în jurul orelor amiezii, atunci când elevii navetiști se întorc în localitățile lor.

Nici măcar o persoană care se afla la acel moment în autogara Năsăud nu a intervenit, asistând la un spectacol oferit de teribiliștii care se distrau în timp de o agresau pe fata rămasă fără apărare.

Nu s-a înregistrat nici un apel la 112 referitor la incident, dar nici nu s-a depus nici o plângere până în momentul de față.

„Polițiștii din Năsăud efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii acțiunilor de lovire sau alte violențe, precum și tulburarea liniștii și ordinii publice, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate” -  a declarat pentru stiridebistrita.ro purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Diana Pintea.

Atenție! Imaginile conțin scene de violențe și limbaj licențios!

Cei care pot da detalii asupra evenimentului sau persoanelor implicate, sunt rugați să se adreseze poliției.

Adauga comentariu