Vineri, în Sala Polivalentă – Cupa „Gloria Junior” – sărbătoare a handbalului juvenil din Bistrița-Năsăud!

Având un exemplu în echipa fanion a județului, Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, tot mai multe tinere și-au îndreptat atenția către handbal. Așa cum de-a lungul timpului Nadia Comăneci, Gheorghe Hagi, Ivan Patzaichin sau Simona Halep au atras mii de copii în sălile de sport, handbalistele Gloriei sunt și ele modele de reușită pe plan local.

Nu mai puțin de 300 de mici handbaliste se vor duela în Sala Polivalentă din Bistrița cu ocazia primei ediții a Cupei Gloria Junior la handbal. Deocamdată competiția este dedicată tinerelor practicante ale acestui sport, aici fiind regăsit un interes mai mare decât în cazul băieților.

Competiția va avea loc vineri, 29 noiembrie, începând cu orele 9:30. Meciurile vor dura până aproape de ora 16:00, iar la ora 17:00 este programată premierea.

În ultimele săptămâni, echipele înscrise în programul ”Gloria Junior” de sprijinire a handbalului juvenil din Bistrița-Năsăud au primit echipament din partea Consiliului Județean.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean prin intermediul clubului Gloria 2018, cu largul concurs al Inspectoratului Școlar Județean.

Vor participa 300 de handbaliste din 14 școli și cluburi din Bistrița-Năsăud:

Intrarea este liberă!

 

sursa foto: facebook/CSGloria2018

Adauga comentariu