VINERI: 84 cazuri noi de îmbolnăviri la 205 teste efectuate. Rata de infectare din județ a scăzut la 3,71 iar cea din Bistrița la 7,06

A NOUA zi de carantină vine cum doar 84 de  persoane infectate cu Sars-Cov 2 în județul Bistrița-Năsăud și numai puțin de 241 de decese. Din păcate, în comuna Matei, focarul de la Centrul de Persoane Vârstnice crește rata de infectare la 24,72 cu peste 60 de persoane infectate în ultimele 14 zile.

Detalii cazuri noi: Un angajat de la Direcția Sanitar-Veterinară, doi de la Biroul Vamal, un jandarm, un angajat al ISU, două persoane de la o unitate medico-socială, un angajat al Spitalului Orășenesc din Năsăud

Incidența fără focare: Bistrița 6,75, Beclean 4,9 și Matei 4,78

Cel mai mare focar din județul Bistrița-Năsăud este confirmat la Beclean, acolo unde, din cei peste 100 de pacienți ai secției de psihiatrie din cadrul Spitalului Orășenesc, 100 sunt confirmate ca îmbolnăvite de Covid 19, la care se adaugă și doi angajați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 8.499 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Adauga comentariu