VIDEO: Tânăr de 19 ani din Livezile spânzurat, găsit chiar de tatăl său, după trei zile! Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional

Un tată din localitatea Livezile și-a găsit luni dimineața propriul fiu spânzurat într-o încăpere a casei, după ce l-a căutat trei zile prin alte părți.

Alexandru A. în vârstă de numai 19 ani a hotărât să se despartă de această lume într-in mod brutal, acesta spânzurându-se chiar în casa în care locuia, într-o încăpere ce seamănă mai mult a pod decât a cămară. Corpul deja rigid a fost găsit de tatăl acestuia, un bătrân de 85 de ani.

Tânărul terminase liceul anul trecut fiind un elev bun și cuminte, conform declarațiilor cunoscuților. Acesta voia să se facă procuror, având în vedere înscrierea la o școală de profil din Cluj-Napoca. Nu avea prietenă, după cunoștințele familiei și nici alte „dușmănii”. Acesta s-a angajat de 6 luni la Leoni.

Petru A., tatăl tânărului, este la a două căsnicie, din prima rezultând 10 copii, iar din a doua alți trei. Băiatul găsit spânzurat era cel mai mare dintre cei trei și locuia înpreună cu tatăl său. Unul din frații spânzuratului este chiar Beni, un caz social cunoscut bistrițenilor ca „Tarzan” sau „Mowgli”, o persoană cu animite dereglări psihice.

Conform declarațiilor tatălui și tânărul spânzurat ar fi suferit de anumite „probleme la cap”. Nimeni nu știe ce l-ar fi îndemnat pe tânăr să-și curme viața, mai ales că acesta ar fi avut planuri pentriu viitor. Acesta frecventa o anumită biserică, un alt frate al acestuia spunând că era cuminte și că „s-a dat la pocăiți”. Unul din frații vitregi care locuiește în aceeași localitate a fost alarmat de patroni, acesta venind la casa părintelui să vadă destre ce e vorba:

Bătrânul tată l-ar fi căutat pe băiat încă de vineri, atunci când a semnalat lipsa acestuia. A așteptat până luni dimineața, moment în care a fost hotărât să sune la poliție să anunțe dispariția tânărului, dar a mai făcut o căutare inclusiv în „pod”, acolo unde omisese inițial. A avut un șoc să-l vadă pe tânăr atârnat de grindă.

Condoleanțe familiei!

 

Comentarii

Mizerabil ziar !

14.05.2018 18:33

Oare cum pot unii sa numeasca sa numeasca asa ceva presa ??? Domnilor, aveti impresia ca ceea ce s-a oferit aici se catalogheaza a fi stire?

Adauga comentariu