VIDEO: Kaufland arată modul de operare al plasării unui șoarece pe rafturile magazinului din Arad și merg pe ideea încercării de denigrare a firmei

În urmă cu doar câteva zile, o filmare a unei rozătoare ce-și făcea veacul printre produsele lactate ale unui magazin din rețeaua Kaufland s-a propagat rapid pe internet. Apariția șoarecului printre rafturile magazinului din Arad nu a fost prima „pățanie” de acest gen, fiind deja un precedent cu un alt șoricel filmat printre bucățile de carne expuse într-un alt magazin din rețea, la Curtea de Argeș.

În prima situație, cea de la Curtea de Argeș, Kaufland și-a cerut scuze public, fără să aducă vreo acuzație de denigrare. În cazul rozătoarei de la Arad, însă, au apărut altfel de reacții din partea colosului german, aceștia acuzând o tentativă de denigrare a lanțului de magazine.

În vedere susținerii acestor acuze, Kauflad a dat publicității o filmare în care s-ar înțelege că o persoană plasează strategic un șoarece printre produse, apoi revine și filmează mica scenetă.

Reprezentanții Kaufland au declarat că vor sesiza autoritățile și vor cere o anchetă în acest caz (de la Arad), aceștia fiind pregătiți inclusiv pentru un proces în instanțe.

Așteptăm și rezultatul anchetei organelor în drept cu privire la situația creată.

Adauga comentariu