VIDEO: Incendiu la tribuna oficială a stadionului „Jean Pădureanu” din Bistrița! Teribilismul aprinde flăcări ce pot schimba destine

Joaca unor copii teribiliști era cât pe ce să aibă urmări destul de tragice, Bistrița având o oarecare „experiență” în astfel de cazuri. Flăcările au cuprins acoperișul tribunei oficiale a stadionului din Parcul Municipal și exista riscul unei extinderi către tribunele din zona A.

Joi, 31 mai, cu puțin înainte de ora 22:00, Pompierii au fost alarmați de un grup de sportivi aflați în incita stadionului „Jean Pădureanu”. Focul s-a manifestat deasupra tribunei oficiale, cauzele probabile fiind aprinderea unor materiale combustibile depozitate la întâmplare, dar și joaca unor copii teribiliști, dornici de adrenalină și selfiuri la înălțime. Aceștia au fugit înainte de extiderea focului, fiind speriați de incident.

Unii martori aflați în acel moment pe pista de alergare au declarat că ar putea fi vorba inclusiv de niște aurolaci ce-și mai petrec timpul în zonă, informație neconfirmată. Incediul a fost izolat și stins în aproximativ 30 de minute de pompierii militari, aceștia intervenind cu autoscara din dotare.

Tot din joaca unor copii (conform surselor oficiale) s-a produs și incendiul din 11 iunie 2008 ce a mistuit Biserica Evanghelică din Piața Centrală a orașului, incendiu ce a schimbat multe destine și soarta unei întregi comunități.

Adauga comentariu