VIDEO Cine este motociclistul care a murit în accidentul din Pasul Tihuța: „Îmi povestea că motocicleta înseamnă totul pentru el”

Gabriel Grigorean (32 de ani), din comuna Pojorâta, este motociclistul care a decedat în accidentul teribil produs aseară în Pasul Tihuța. Tânărul era pasionat de motociclete, iar această pasiune i-a adus moartea. Se pare că Gabriel ar fi depășit o coloană de vehicule, în momentul în care a pierdut controlul asupra motocicletei pe care o conducea, izbindu-se violent într-un parapete de beton. Din nefericire, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a-l salva.

„Câteodată viața e așa nedreaptă. Am făcut școala de ski împreună, un om minunat, plin de viață. Gabi îmi povestea că motocicleta înseamnă totul pentru el. Într-un moment, toate sau frânt, prieten bun. Să îți fie țărâna ușoară. Adio prieten drag!”, a scris pe Facebook Cristi Surducan un prieten de-al lui Gabriel Grigorean.

O plimbare de seară a unui motociclist la Piatra Fântânele a fost una fatală. Acesta s-a izbit de un parapet, impactul fiind unul mortal.

Un apel la numărul unic de urgență 112 a trimis la Piatra Fântânele un echipaj de terapie intensivă mobilă. Era vorba de un motociclist implicat într-un accident și care era inconștinet. Motocicleta a fost cuprinsă de flăcări, iat victima a fost îndepărtată de locul cu pricina de alți participanți la trafic.

Odată ajuns la locul incidentului, echipajul de salvatori au început pe loc protocolul de resuscitare. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor, astfel că fost declarat decesul la fața locului, conform ISU Bistrița – Năsăud.

„Din primele date, motociclistul, un bărbat în vârsta de 32 de ani, din Pojorîta-județul Suceava, se deplasa pe direcția Bistrița spre Suceava, iar într-o curbă deosebit de periculoasă a derapat, a pierdut controlul vehiculului și a intrat în coliziune cu un parapet din beton. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care a avut loc evenimetul”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița – Năsăud.

Sursa foto: Facebook/ Gabriel Grigorean

Adauga comentariu