VIDEO: Andrei, tânărul decedat în accidentul de la Ilva-Mică, venea acasă, de obicei, cu unchiul său. Ieri a fost o excepție

Noaptea de miercuri spre joi a zguduit Valea Ilvelor și cea a Someșului. Un accident de circulație pe drumul dinspre Ilva-Mică spre Sîngeorz-Băi, la doar câțiva metri după celebrul pod în „S”, o mașină a scăpat de sub controlul unui tânăr șofer și a intrat în plin într-un minivan ce venea pe contrasens.

În mașina cu pricina se afla, pe bancheta din spate, un tânăr student, de numai 19 ani, din Rodna. Andrei Munteanu se întorcea de la Cluj-Napoca după o sesiune istovitoare. De obicei, unchiul studentului din Rodna îl aștepta în gara din Ilva-Mică, de unde îl transporta acasă.

Noaptea trecută a fost o excepție, pe care unchiul lui Andrei și-o reproșează. Alături de Andrei, în trenul ce venea de la Cluj-Napoca, se afla și un coleg din Sîngeorz-Băi. Acesta era așteptat de mama lui, cu mașina personală. Andrei, convins de colegul său din Sîngeorz-Băi, acceptă propunerea de a merge acasă de la gara din Ilva-Mică la Rodna cu mașina lor, transmițând acest fapt și unchiului ce era aproape gate de plecare.

foto: Andrei Munteanu (facebook)

Din păcate, mașina în care se afla Andrei a suferit un accident teribil, din care a rezultat decesul tânărului rodnean. Mama colegului ce a venit la Ilva-Mică, a cedat mașina fiului acesteia la rugămințile și insistele lui. Tânărul, și acesta venind din sesiune, obosit, a aplăsat pedala de accelerație mai mult decât trebuia, astfel că, într-o curbă nu a mai reușit să stăpânească autoturismul.

Mama și fiul acesteaia se află internați în spital, alături de alte patru victime provenite din cealaltă mașină implicată în accident. Trei persoane, printre care și un copil de 13 ani, au refuzat internarea.

Andrei Munteanu avea 19 ani, era student la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și era fan al echipei FC Barcelona.

Adauga comentariu