Victor Ponta: „Sunt un om liber! Susțin doar pe cine cred eu că trebuie susținut”. Fostul premier a fost la Bistrița pentru a gira „Alianța pentru Bistrița-Năsăud” și candidații acesteia

Fostul premier, președintele ProRomânia Victor Ponta, a făcut azi o vizită fulger la Bistrița special pentru a cimenta alianța pe care sucursala județeană a partidului pe care îl conduce o are în județ, dar și pentru a-i suține pe candidații acesteia.

Astfel, cei susținuți de Victor Ponta sunt Emil Radu Moldovan, care spunea despre fostul premier că-i „leagă o prietenie veche”, candidat pentru un nou mandat la președinția Consiliului Județean, Nicolae Moldovan, primar și candidat pentru un nou mandat la Primăria Beclean, cel pentru care a și făcut campanie electorală în 2004, precum și pentru „mai tânărul” Cristian Niculae, candidatul Alianței pentru Primăria Municipiului Bistrița:

„Îmi doresc pentru orașul Bistrița, un oraș special în Ardeal, să aibă un primar tânăr, în putere. Pe Cristi (n.r. – Cristian Nicuale) îl cunosc mai puțin, dar îmi este de ajuns ceea ce știu și ceea ce mi-au spus ceilalți colegi (...) Nu aș fi venit să-l susțin pe Cristi dacă nu vedeam cine e candidatul. Nu mai fac ce nu vreau, sunt un om liber, susțin doar pe cine cred eu că merită susținut, mi-am câștigat această libertate cu greu și mă costa foarte tare, dar țin la ea”, a precizat Ponta.

ProRomânia, deși duce anumite războaie cu PSD, mai are în țară și alte astfel de alianțe cu social-democrații, precum cea de la Bistrița-Năsăud:

„Avem la Buzău o astfel de alianță, ce părere aveți? De aici voi merge împreună cu domnul Grindeanu în campanie la Caraș-Severin unde avem candidați comuni. Unde-s oameni cu mintea la ei și cu memorie bună, am făcut alinațe”, a conchis Ponta.

Adauga comentariu