Vasilică (Borș) cu musteață – primarul de la Maieru – personaj afemeiat într-un clip de muzică populară! No, fain i șade preacuviosului edil?!

Vasile Borș, primarul celei mai mari comune din județul Bistrița-Năsăud, Maieru, este personaj de videoclip într-o piesă a cunoscutei interprete Anuța Motofelea. Povestea cântării duce către un bărbat cu musteață pe care întâmplător îl cheamă Vasile, probabil este din Maieru și îi plac femeile și viața!

Primarul Vasile Borș este cunoscut ca un bărbat aplecat către cele sfinte fiind un absolvent de teologie care a cochetat cu preoția, dar mai mult cu... primăria. Acesta nu este la primul mandat de primar, Borș fiind două mandate edil de Maieru sub umbrela PD-L, apoi a pierdut alegerile (din 2012) în detrimentul propriului viceprimar.

De ciudă s-a înscris în PMP, acolo unde nu a făcut mulți pureci, iar salvarea politică i-a venit din partea... PSD, noua orientare politică ce i-a mai adus un mandat de primar în 2016.

Având în vedere perindările lui Vasilică cu musteață prin lumea politică, „femeile” strânse în brațe de personaj pot fi catalogate ca partide politice fără să se greșească!

Nu știm și nici nu ne interesează dacă a fost retribuit pentru apariția sa în minunatul videoclip sau dacă a contribuit dânsul la realizarea acestuia, variantă mai aproape de adevăr...

Adauga comentariu