Vasile Silași a demisionat din toate funcțiile deținute în interiorul PNL BN! Vezi care e motivul primarului de Chiochiș, dar și un schimb de replici cu „celebrul” Samuel L. Coman

Prima zi a lunii februarie l-ar fi avut în centrul vizual politic pe Robert Sighiartău, deputatul bistrițean care deține funcția de secretar general al Partidului Național Liberar, un „rara avis” acasă, acesta fiind extrem de ocupat cu sarcini naționale de partid.

Acesta a convocat o conferință de presă la sediul PNL BN și a fost înconjurat de mai mulți membri bistrițeni precum președintele PNL BN Ioan Turc, președinta organizației de femei Diana Morar, președintele tinerilor liberali Florin Moldovan, presedintele organizației municipale Sorin Hangan și Stelian Dolha – prim-vicepreședinte al PNL BN și secretar PNL pentru regiunea de Nord-Vest.

Chiar dacă prezidiul a fost unul destul de bogat a contat numai prezența lui Robert Sighiartău (care a susținut pentru prima dată o conferință de presă acasă). Cu toate acestea un membru „marcant” al liberalilor bistrițeni, secretarul general al PNL BN, Vasile Silași, nu a fost invitat.

Văzând această „nedreptate” Vasile Silași a reacționat imediat pe rețelele de socializare și și-a prezentat demisia virtuală din toate funcțiile din partid:

„Azi am vazut o conferinta de presa a PNL BN! Din pacate nu am fost invitat si am considerat ca persoana mea nu este dorita in conducerea acestei organizatii, ca urmare am hotarat sa demisionez din toate functiile detinute in acest partid!” – a postat vasile Silași, primar al comunei Chiochiș.

Un alt prim-vicepreședinte al PNL BN, Samuel L. Coman, nici el invitat în formula de mai sus, i-a scris lui Vasile Silași un mic comentariu prin care încerca ironic să-l compătimească:

„Nu putem fi la toate conferințele de presă dragă Vasile Silași. Să vorbească si alții. Avem mulți oameni de calitate”.

În replică, demisionarul Vasile Silași l-a bătut (tot virtual) cu mâna pe umăr, părintește:

„Samuel draga ca de obicei nu intelegi nimic!”.

Scenariul s-a repetat și la următoarea replică, conform foto:

Vasile Silași s-a rezumat doar la demisia din funcțiile de conducere, calitatea de membru PNL și-a păstrat-o, odată cu ea și cea de primar.

 

 

 

Adauga comentariu