USL-ul de la Sîngeorz-Băi îi taie subvenţia pentru horit lui Cristian Pomohaci

Pornit cu berbecuţul după cashul primăriilor aflate în tot felul de sărbători, ex-părintele Pomohaci a fost invitat, no, pentru a doua oară, un fel de secundo tempo, în oraşul staţiune Sângeorz Băi. Sigur, e vorba de o cântare, una între alte două, un spectacol omagial urmând să aibă loc şi la Târgul Mare al Bistriţei, evident nu gratuit.

Pentru că Pomohaci şi Cristian cântă doar pe bani, primarul Traian Ogâgău, tot din dragoste frăţească, l-a invitat şi la zilele oraşului ce ar trebui să înceapă vineri, 23 august 2019. Numai că primarul liberal al urbei cu apă minerală HEBE, despre care vom scrie cum a ajuns în posesia arabilor, a decis alocarea a 50.000 de lei pentru bairam, pardon petrecere. Mai mult, a avut chiar discuţii cu aleşii locali ai sângeorzenilor pentru bugetarea evenimentului, iar aceştia au spus, în prima fază, DA. Nu-ul a veni la unison, adică PSD plus PNL egal Love, consilierii retrăgându-şi gândurile bune pentru sărbătoarea oraşului şi berbecul lui Pomohaci. Concret, proiectul de hotărâre pentru bugetarea evenimentului a fost respins, iar Traian Ogâgău a fost lăsat cu ochii în soare.

Politic, da, situaţia politică e una complicată pentru Traian Ogâgău, cel care şi-a îndepărtat consilierii PNL, iar neînţelegerile cu aceştia au avut drept consecinţă formatarea în 2019 a unui consiliu local care nu mai votează tot ceea ce vrea primarul Ogâgău. Mai mult, deşi conducerea PNL Bistriţa-Năsăud a dizolvat organizaţia PNL din Sg. Băi, încurcate sunt încă drumurile administraţiei publice locale. Tensiunile din consiliul local al acestui oraş vin şi pe fondul scandalurilor dintre Traian Ogâgău şi viceprimarul Virgil Dumitru, toate încheiate cu uşi trântite şi înjurători ca la uşa cortului.

La Bulivar, birjar, la bulivar...

Adauga comentariu