UPDATE: incidentul a avut loc într-o pauză, victima se juca pe balustradă! Elev din Năsăud, căzut de la etajul doi al Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu”, prin balustradele scărilor. A fost solicitat elicopterul SMURD (VIDEO)

Un accident cu urmări deosebit de grave a avut loc la Năsăud, in interiorul Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu”.

Un elev în vârstă de aproximativ 13 ani a căzut de la etajul al doilea, printre balustrade, acesta fiind în stare de somnolență, dar cu funcții vitale.

În sprijin s-a solicitat prezența elicopterului SMURD de la Jibou, victima urmând a fi transportată de urgență la o clinică de specialitate din Tg.-Mureș sau Cluj-Napoca.

UPDATE:

Conform inspectorului școlar general, Camelia Tabără, incidentul a avut loc într-o pauză, moment în care mai mulți copii se jucau în jona scărilor, la nivel al doilea al școlii. Băiatul de 13 ani, Andrei Coți din localitate Bichigiu, instituționalizat la Năsăud, s-a urcat pe balustradă pentru o alunecare, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut în gol de la aproximativ 10 metri. S-a dispus o anchetă internă pentru a vedea în clar circumstanțele în care s-a produs acest nefericit incident.

sursa video: facebook/Radu.Sîrb

Adauga comentariu