UPDATE: Cele două persoane au decedat - Accident pe calea ferată la Nepos: două persoane încarcerate într-un autoturism (FOTO VIDEO)

Neatenția face din nou victime, de această dată pe calea ferata: un șofer nu s-a asigurat și mașina condusă de acesta a fost lovita din plin de un tren cu aproximativ 100 de pasageri. Este vorba de trenul accelerat Iași - Timișoara care în dreptul localității Nepos, la trecerea la nivel cu calea ferată a lovit un autoturism care se indrepta dinspre drumul național către întrarea în localitate. Mașină a fost împinsă aproape 100 de metri. În autoturism se afla șoferul și încă un pasager, o femeie. Femeia a fost scoasă din mașină și se află în stop cardiac. Pompierii de la descarcerare intervin pentru scoaterea șoferului, aflat și el în stop cardiac. Evenimentul este în dinamică. Circulația se desfășoară pe un singur sens, alternativ.

UPDATE:

Echipajele de intervenție au găsit la locul accidentului 2 victime încarcerate (bărbat și femeie, ambii în vârstă de aproximativ 47 de ani). Femeia, ocupanta a locului din față dreapta a fost extrasă de urgență de către echipajul de prim ajutor SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud. Era în stop cardiorespirator și s-a început aplicarea protocolului de resuscitare. Din pacate, după aproximativ o ora, echipajele medicale au fost nevoite să declare decesul acesteia. Barbatul prezenta leziuni incompatibile cu viața, echipajele de descarcerare au îndepărtat plafonul, stâlpii și portierele pentru a-l putea extrage în vederea predării acestuia către echipajul aparținând Serviciului de medicină legală. In urma impactului extrem de violent, autoturismul a fost târât pe calea ferată cca 180 m.

Adauga comentariu