Un rebrișorean de 69 de ani a fost lovit de o mașină în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis! Bărbatul este în stare de semiconștiență, politraumatizat

Încă un pieton a fost lovit de o mașină pe drumurile din Bistrița-Năsăud, de acestă dată fiind vorba de o traversare a unui drum intens circulat, printr-un loc nepermis.

Este vorba de un rebrișorean aflat în al 70-lea an de viață care a fost acroșat de un autovehicul ce se deplasa pe ruta Năsăud – Rebrișoara. Șoferul autovehicului are 20 de ani și este din localitatea Parva. Acesta a fost testat cu aparatul etilotes de către polițiști, rezultatul fiind negativ.

„Echipajul de prim ajutor SMURD a găsit la locul indicat un bărbat în vârstă de aprox 69 de ani, în stare de semiconstienta, politraumatizat. I-a fost acordat primul ajutor și apoi a fost predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD. Dupa stabilizare, bărbatul a fost transportat la UPU SMURD BISTRIȚA pentru continuarea investigatiilor medicale care se impun” – ne-a comunicat purtătorul de cuvânt la ISU BN, Marius Rus.

 

foto: IPJ BN

Adauga comentariu