Un proiect UNIC în țară, făcut din dragoste pentru viață, se află într-o situație critică! Să nu-l lăsăm să moară, să-i facem și noi niște transfuzii!

Donatorii de sânge știu ce înseamă să fi altruist, căci e acel instinct ce te trimite la centrul de donare. La fel, Asociația Civitas a făcut un mare gest de altruism când a donat o mașină Centrului de Transfuzii Sanguine, mașină ce are un singur rol, cel de a salva vieți, însă...

Salut
Sunt unul din membrii Asociației Civitas din Bistrita.
Da, e asociația aia care a cumparat o masina de transport sange in luna Februarie.
Apropo, știai ca suntem singurul oraș din tara care avem asa ceva?
Sa stii ca fiecare transport e ca o victorie. Ne scriem pe grupuri ‘’Hei ai văzut? A mai fost făcut încă un transport’’ si de 8 luni e la fel de fiecare data!
In 8 luni nu a contat ca a fost Cluj, Mures sau orice altceva. Am răspuns de fiecare data PREZENT, dar hai sa fim seriosi, nici nu ai cum sa raspunzi altfel la ‘’Buna ziua, va rog sa ma ajutati, am nevoie de sange pentru tata’’ …

Nu mesajele primite de la tine ne-au obosit, ci stresul!
Stresul ca într-o buna zi cand o sa primim mesaj de la tine si rezervorul o sa fie uscat, iar in loc sa plecam in cateva minute cu lada de sange, va trebui sa stam.
Si sa stai înseamnă….
Tot proiectul e finantat din donațiile bistrițenilor, iar ultima donație a venit de la Farmacia-Hygieia Srl acum cateva saptamani.
Noi am vrea ca tu sa nu ai niciodată nevoie de mașina asta. Dar dacă totuși vine ziua aia, sa stii ca nu te vom lăsa singur!

Maine ar trebui sa fie Baia Mare și... rezervorul e uscat
Aveam in plan sa facem mici evenimente și îți spunem mai multe despre proiectul asta, iar după ce ti-ar fi devenit drag, cu siguranța l-ai fi sprijinit. Dar nu am mai apucat. A venit blestematul asta de Covid.

Acest mesaj este al unui membru al Asociației Civitas, iar proiectul de care vorbeam este Arthera, un proiect unic în România. Asociația are nevoie în continuare de sprijinul nostru, asa cum și ei ne oferă sprijinul atunci când viața depinde și de ei.

Asociatia Civitas Mundi
Banca Transilvania
IBAN : RO89BTRLRONCRT0499229701

donatorionline.ro
- arthera.ro - un proiect realizat in colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguina Bistrita

 

 

Adauga comentariu