Un nou fetiș pentru pedofilul prescris Cristian Pomohaci: contestarea amenzilor de circulație (și are câteva la activ)! Răspopitului îi place viteza și calcă pedala fără frică de Dumnezeu (sau alte autorități)

Prezent prin sălile de judecată, acolo unde a tot fost chemat în cazul de pedofilie, clasat prin prescriera faptelor, MC Hammer de România, Cristian Pomohaci, a prins drag de judecăți. Având un hobby currrajos, cel de a apăsa pedala de accelerație, Pomo nu se dă la fund și contestă amenzile primite.

Astfel, răspopitul de pe Gersa are formulate mai multe contestații ale amenzilor de circulație, majoritatea fiind primite din cazua vitezei excesive cu care guristul circula. Conform clujust.ro, preluat de bistriteanul.ro, Cristian Pomohaci este un adevărat pericol pe șosele, adunând amenzi în mai multe județe ale țării. Dovadă stau procesele prin care preotul contestă amenzile încasate de la echipajele de Rutieră.

Fostul preot Cristian Pomohaci a adunat amenzi de circulație în ultimii doi ani de la agenți din Brașov, dar și din Sălaj, Tulcea sau Dâmbovița. Pe toate le-a contestat în instanță. La Sălaj, Pomo a contestat un proces verbal emis pe fondul vitezei. Acțiunea a fost respinsă, dar fudulul a făcut apel, pe care, evident că l-a pierdut. Asta se întâmpla în 2015.

În anul 2017, Pomohaci o comite în județul Tulcea și primeste o amendă în baza procesului verbal PTLX NR.046137, pe care îl contestă. Judecătoria Tulcea „Respinge, ca nefondată, plângerea contravenţională formulată de petentul POMOHACI CRISTIAN DORIN în contradictoriu cu intimatul IPJ TULCEA-SERVICIUL RUTIER. Menţine procesul-verbal de constatare a contravenţiei seria PTLX, nr.046137, încheiat la data de 31.05.2017 de IPJ Tulcea-Serviciul Rutier, ca fiind legal şi temeinic. Cu drept de apel, care se depune la Judecătoria Tulcea, în termen de 30 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 28.02.2018. Document: Hotarâre  524/2018  28.02.2018”. Hammer de Gersa face apel, dar îl pierde (foto sus).

Tot în 2017 mai primește o amendă, tot de la circulație, tot pentru viteză, de acastă dată în județul Dâmbovița. Aici pierde pe fond, dar câștigă apelul, astfel că scapă de amendă. În 2018, în județul Brașov, cântecaciul Pomohaci se grăbea să ajugă la o cântare, la Ghimbav, fapt pentru care își scapă din nou ciocanul pe pedala de accelerație.

Pomohaci contestă PBVX 0190184/08.07.2018, dar plângerea s-a este respinsă de instanță. „Solutia pe scurt: Respinge plângerea contravenţională formulată de petentul POMOHACI CRISTIAN DORIN, împotriva procesului verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei seria PBVX nr. 0190184/08.07.2018 întocmit de către INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI BRAŞOV, ca fiind neîntemeiată. Menţine sancţiunile care i-au fost aplicate petentului în baza procesului verbal contestat. Ia act de faptul că, intimata nu a solicitat obligarea petentului la plata cheltuielilor de judecată. Cu drept de apel, în termen de 30 de zile de la comunicare, cerere care se va depune la Judecătoria Braşov. Pronunţată, azi 13.06.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre  5580/2019  13.06.2019”
. Evident, urmează un apel.

Până la urmă, ciocănarul gurist Pomohaci, răspopit și totuși „părinte”, mizează pe protecția divină, atât la volan, cât și în sala de judecată. Până când cerurile se vor închide...

Adauga comentariu