Un militar bistrițean aflat în Afganistan îi transmite un mesaj emoționant fiicei sale la depunerea jurământului militar. Fiica îi întoarce mesajul după jurământ

Plutonierul adjutant Petrică Suhăreanu se află în misiune cu Șoimii Carpaților în Afganistan de câteva luni bune. Bistrițeanul se află pentru a 5-a oară în teatrul de operațiuni din Afganistan și își onorează jurământul față de țară.

Tot despre jurământ este vorba și în povestea fiicei sale Bianca, o tânără care moștenește dragostea de uniformă de la tatăl ei, aceasta fiind student al Academiei Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” din Sibiu. Aici se poate vorbi de transmiterea unei pasiuni din tată-n... fiică!

Bianca Giorgiana Suhăreanu are 21 de ani, un zâmbet mereu la purtător și o stare de spirit debordantă. Nu ai cum să te afli în preajma ei și să nu te înveselești instant. Același lucru se poate spune și de sora ei, Anca, mai mare cu 11 luni, cele două fete fiind mândria familiei Suhărean.

Bianca Suhărean aste îndrăgostită de mișcare, îi place sportul și a participat la diferite evenimente dedicate atât amatorilor cât și profesioniștilor, în marea lor majoritate fiind manifestări cu implicație socială. Împreună cu sora ei, Anca, a făcut parte din celebra trupă de dans Reborn din Bistrița, fiind atât dansatoare cât și instructor de dans.

Bianca și-a înghțat anul la Politehnică, acolo unde intrase, pentru a se dedica vieții cazone, un „virus” luat evident din familie. După ce a încercat porțile Academiei de două ori, Bianca reușește să-și îndeplinească visul și miercuri, 24 octombrie, a depus jurământul militar.

Petrică Suhăreanu, tatăl celor două fete, a ținut să-i transmită Biancăi un mesaj cu ocazia depunerii jurământului, mesaj postat pe pagina Ministerului Apărării Naționale:

După solemnul eveniment, cel al depunerii jurământului, Bianca a fost felicitată și îmbrățișată de sora și mama ei, Maria, dar nu l-a uitat și pe cel de la care a moștenit dragostea față de uniformă, întorcându-i mesajul video, la propunerea stiridebistrita.ro:

În următoarele zile, Bianca va ajunge acasă într-o primă permisie, urmând ca după acest episod important din viața oricărui militar, să își construiască propria carieră în acest domeniu, tatăl ei fiind în continuare un model și un sprijin în această „ armă” a vieții!

 

 

Adauga comentariu