Un „italiano vecchio” s-a dedat la dulcele românesc mai tânăr și a rămas adormit și fără bani! Isprava este semnată de o beclenară de 26 de ani

În luna august a anului 2016 un italian de 65 de ani și-a trăit atât extazul cât și agonia în compania unei tinere de 26 de ani. Acesta l-a adormit cu ajutorul unei substanțe, după care i-a luat ceasul, telefonul și suma de 7.000 de euro, fiind apoi de negăsit.

Polițiștii italieni au identificat tânăra ca fiind din Beclean, Bistrița-Năsăud, pe numele ei Ana Maria Lăcătuș. Aceasta a fost condamnată de italieni la 6 ani de închisoare pentru tâlhărie calificată și a fost dată în urmărire internațională prin biroul SIRENE.

Tânăra a fost identificată de polițiștii bistrițeni din cadrul Serviciului de Investigațiii Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud în data de 17 decembrie.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj a emis împotriva acesteia ordonanță de reținere pentru 24 ore, urmând să fie prezentată Curții de Apel Cluj, în vederea dispunerii măsurilor legale.

 

Adauga comentariu