Un cutter a fost folosit ca armă albă într-un scandal la Maieru! Victima în stare gravă la spital, atacatorul la audieri

Un scandal iscat pe fondul consumului de alcool, într-un local din Maieru, s-a finalizat cu un tânăr rănit foarte grav și cu un altul cercetat de organele de poliție.

Noaptea dintre luni și marți a fost una tensionată într-un bar din Maieru, acolo unde doi tineri s-au luat la harță. Unul dintre aceștia, în vârstă de 22 de ani, l-a înjunghiat pe celălalt bărbat (29 de ani) cu un cutter în zona abdomenului, abandonându-l în agonie.

Polițiștii l-au identificat și reținut pe atacator bănuit de comiterea faptei, acesta fiind și în momentul de față la audieri. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Bărbatul în vârstă de 29 de ani din Maieru, care a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița în stare gravă,  cu o plagă penetrantă perforantă toracică, în șoc hipovolemic și cu insuficiență respiratorie, a fost supus intervenției chirurgicale. Conform reprezentanților SJU BN, acesta a rămas internat în Secția Antestezie-Terapie Intensivă, fiind conștient, stabil hemodinamic și respirator și se află sub atenta supraveghere a medicilor.

 

 

Adauga comentariu