Un copil de 9 ani a decedat în această dimineață, după ce a stat o noapte în comă! Acesta a fost lovit de o mașină, la Satu Nou, în timp ce se dădea pe biciletă

Din păcate, prima veste a zilei este una tragică, fiind vorba de viața unui băiețel de 9 ani din Satu Nou, curmată în urma unui accident.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, după efectuarea primelor verificări a rezultat faptul că pe drumul județean 172 G, în localitatea Satu Nou, un barbat de 29 de ani, din Petriș care conducea un autoturism pe direcția Satu- Nou spre Petriș, a acroșat și accidentat un copil de 9 ani care ar fi ieșit, pe bicicletă, de pe o alee din dreapta sensului său de mers, fără să se asigure corespunzător, prin fața unui microbuz parcat.

Șoferul a fost testat cu apartul etilotest, iar valoarea înregistrată a fost de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Imediat după accident, micuțul a fost transportat de un echipaj al Ambulanței la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, acesta fiind inconștinet, în coma Glasgow 3, intubat.

Acesta a ajuns la urgențe cu un traumatism cranio-cerebral grav, fractură parieto-temporală stângă, hemopneumotorace masiv stâng, escoriații și leziuni multiple. A fost internat la Neurochirurgie - Terapie Intensivă. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru el, iar medicii au declarat decesul în această dimineață, conform unui comunicat al SJUB.

 

foto cu caracter ilustrativ

Adauga comentariu