Un bistrițean a schimbat secțiile Spitalului Județean după o săritură de la etajul I al „infecțioaselor”. Acum este la terapie intensivă

Un incident mai puțin obișnuit a avut loc la miezul nopții în secția de boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Bistrița de pe strada Alaba Iulia.

Conform purtătorului de cuvânt al SJU, Camelia Strungari, pacientul în vârstă de 47 de ani a fost internat în cursul zilei de duminică cu stări febrile. În seara zilei de luni acesta prezenta o stare agitată, drept pentru care i-a fost administrată o doză de Diazepam injectabilă.

La verificarea făcută de personalul medical în jurul orei 23:40, pacientul respectiv era în pat, dormind. La miezul nopții, atunci când era programată o nouă tură de medicamentație, patul în care trebuia să fie pacientul era gol, prezenta urme de fecale, la fel și pervazul geamului.

Astfel, cadrele medicale au observat că pacientul sărise de la etaj. Acestea au apelat numărul de urgență 112, conform protocolului. Pacientul a fost găsit conștient dar incoerent, acesta prezentând o fractură cervicală amielică.

În prezent, pacientul este internat în Secția Anestezie-Terapie Intensivă sub supraveghere și tratament de specialitate. Inspectoratul de Poliție al județului Bistrița-Năsăud a deschis o anchetă în acest caz.

Adauga comentariu