Un beclenar supărat a vrut să scoată bani la propriu din păcănele! S-a ales cu un dosar penal

Virusul păcănelelor l-a făcut pe un bărbat de 45 de ani din Beclean să-și iasă din fire și să se răzbune pe „inocentele” aparate, acestea și doar acestea fiind vinovate de suma mare de bani pierdută de bărbat.

Seara de joi, 21 februarie 2019, la puțin timp după validarea numirii lui Daniel Suciu ca vicepremier și ministru de către președintele Iohannis, un beclenar cu chef de investiții majore s-a apucat de buntonare de păcănele.

Din păcate aparatele nu au răspuns pozitiv investiției beclenarului, suma mare de banii fiind într-un final înghițită de păcănele fără nici măcar o șansă la o revanșă. Bărbatul și-a ieșit din fire și s-a răzbunat pe nemiloasele aparate, încercând să le distrugă.

Pe lângă „investiția” pierdută deja, beclenarul s-a mai ales și cu o cercetare penală pentru distrugere:

”Jandarmii ajunşi la fața locului au identificat persoana în cauză și au constatat că este vorba despre un bărbat de 45 de ani, din Beclean, care ulterior le-a declarat colegilor noştri faptul că a pierdut o sumă mai mare de bani şi de supărare a vrut să îl distrugă. Pe numele celui în cauză au fost întocmite actele de sesizare pentru infracţiunea de distrugere, conform art. 253 Cod Penal. Actele au fost transmise Poliției oraşului Beclean pentru continuarea cercetărilor” – se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud.

 

 

foto: IJJ BN

Adauga comentariu