Un bărbat a fost găsit mort într-un incendiu din Alunișul. Casa a ars în totalitate! (FOTO)

Pompierii din Bistrița-Năsăud au fost apelați să intervină pentru stingerea a două incendii desfășurate aproape simultan în două locuri diferite din județ.

Primul incendiu anunțat a avut loc în localitatea Alunișul din comuna Zagra, acolo unde o casă a ars aproape în întregime pe o suprafață desfășurată de aproximativ 100 de metri pătrați, aceasta fiind construită din lemn și chirpici. În momentul anunțării incendiului exista suspiciunea ca un bărbat să fie prins în incendiu.

„Imediat ce pompierii militari au putut pătrunde în interiorul casei au găsit bărbatul în cauză. Din păcate acesta era decedat” - a transmis purtătorul de cuvânt al ISU BN, Marius Rus.

Al doilea incendiu a cuprins două anexe gospodărești din aceeași curte în localitatea Rusu de Sus de lângă Belcean. Incendiul a pornit de la un garaj și s-a extins la o anexă din apropiere, un adăpost pentru animale. „Acesta a fost localizat de către pompieri și s-a acționat pentru lichidarea și înlăturarea efectelor negative generate de incendiu” - a precizat aceeași sursă.

Și în acest caz a existat o victimă, un bărbat de 50 de ani, care prezenta arsuri la nivelul feței. Acesta a fost transportat la spitalul din Beclean.

sursa foto: ISU BN

Adauga comentariu