Un artist ceramist din Bistrița a murit în Africa. Avea 34 de ani și a pierit într-un accident de mașină. Vezi cum poți ajuta

Originar din Bistrița, Nicu Florin Cioancă era artist plastic și lucra în ceramică. Prietenii săi au anunțat pe rețelele de socializare că acesta era în Africa, la Maly Bamako și a murit, consecință a unui accident de mașină la vârsta de 34 de ani. El era absolvent al Universității de Arte și Design „Ion Andreescu” din Cluj-Napoca, după ce a absolvit Liceul de Arte „Corneliu Baba” din Bistrița.

În acest context, pe FB au apărut mai multe postări pentru donarea de bani în vederea ajutorării familiei pentru repratrierea celui care a fost Florin Nicu Cioancă:

Va rog toti prietenii, cunoștințele, neamurile sa strângem pt Nicu Florin C este in africa maly bamako... a incetat din viata in urma unui accident de masina !!! Vrem sa fim alaturi de el si familie ... sa il aducem acasa sa ii putem oferi locul de veci !!! Tot ce se strange va merge la Mcip Ciprian (class rock caffe) si la Matei Morariu (brikada) tot ce este strans cash va prelua Petru Pop si va duce la Elizabet Nan cand va ajunge acasa din israel !!! Va mulțumesc din suflet !!! Toti pt unul si unul pt toti !!!

„Vă rog toti prietenii, cunoștințele, neamurile să strângem bani pt Nicu Florin C. Este în Africa, Maly Bamako… a încetat din viață în urma unui accident de mașina! Vrem să fim alături de el și familie… să îl aducem acasă, să îi putem oferi locul de veci!”, a fost mesajul transmis.

Banii se pot dona la Class Cafe sau la Brikada.

Adauga comentariu