Umilințe și teroare ascunse sub perdeaua educației: Traian Ogâgău, primar de Sîngeorz-Băi, își umilește propria fiică, pe care EL o filmează goală, în genunchi (VIDEO cu puternic impact emoțional!)

Nu de puține ori am fost martori ai unor deviații comportamentale desprinse din evul mediu din partea unor părinți de care putem spune că sunt bolnavi, sau cel puțin prost educați. Însă în rândurile și imaginile de mai jos nu este vorba de vreun tată alcoolist din vreun cătun uitat de lume, obișnuit doar cu „povețe” religioase vechi, ci de un primar de oraș din România, mai exact de primarul orașului-stațiune Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău.

Imaginile care au ajuns deja în presă dezvăluie un moment de „educație”, așa cum susține Ogâgău. Fiica acestuia, care-i poartă numele, se află așezată în genunchi, cu fața către un dulap, și repetă printre suspine și lacrimi ceea ce tatăl ei îi spune: „Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata”, „O să fac exerciții și o să învăț”, „Ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun”, „Nu mai sunt fițoasă”, „Nu mai sunt figurantă” sau „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”.

Ogâgău susține că ceea ce a apărut în spațiul public este o chestiune de familie și că nimeni nu are dreptul să se bage în familia lui:

„Eu îți spun cum îi, tu îți extragi de aici ce vrei și cum vrei, că m-am săturat... Am fost astă iarnă la schi cu copiii în Austria, iar Traiana a devenit obraznică pe acolo. A fost ieșită din duș, dezbrăcată și cu părul ud, și am pus-o la colț, la perete, și am pus-o să repete să-i trimit mamei sale. I-am trimis înregistrarea mamei sale, iar de acolo a dispărut și nu știu cum a ajuns pe unde a ajuns. Fiecare își apostrofează copilul sau îi aplică pedepse cum consideră el. Eu nu consider că am umilit-o. Decât să ajungă pe la vreo 18 ani o drogată, cum sunt unii copii de demnitari și de șmecheri, mai bine câte-o lecție dinasta”, ne-a declarat Traian Ogâgău.

Ogâgău nu este la prima „ieșire” în public, acesta fiind un obișnuit al rubricilor dedicate cancanului social, administrativ sau politic. Comportamentul acestuia a scos în evidență, nu de puține ori, un ins mult prea „relaxat”, excentric și „pitoresc”, însă nimeni nu se aștepta ca acesta să aibă și această latură hidoasă, căci întotdeauna poza într-un părinte iubitor.

Ogâgău este cunoscut și instanțelor din Bistrița-Năsăud, acesta având inclusiv acum un proces pe rol pentru refuzul de a i se recolta probe bilogice. Chiar înaintea începerii campaniei electorale, acolo unde Traian Ogâgău este prins ca și candidat independent pentru un nou mandat la cârma orașului stațiune, acesta a mai primit un verdict din partea instanței de judecată, fiind „mustrat” pentru abuz în serviciu.

Traian Ogâgău este divorțat, însă nici acest proces nu a decurs „liniștit”, instanța emițând inclusiv un ordin de restricție împotriva lui, la cererea fostei soții.

ERATĂ: Ordinul de restricție a fost cerut de fosta soție, însă nu a fost acordat de instanță.

 

Comentarii

ALEXANDRE STARK

16.09.2020 21:51
RUSINE.

Alexandru Bogdan

17.09.2020 08:30

Zici ca ii un proxenet ! Chiar si asa, nu asa se educa o fata / un copil .

Elena

17.09.2020 10:17

Vaiii acesta este parinte,tata? primar?. Deci asta e iubire..?...in tari civilizate se i a imediat copilul din familie.Un tata spune fetei fitoasa? Ce este jargonuk asta de vagabond. O fetita in crestere , SUPIRTA ACEASTA VIOLENTA?ce face mama? Sau ea a filmat. Divort. Iar el in puscarie pt maltratare.....vaiiii . Ce durere. Cui da universul copii.

Dana

12.10.2020 18:58

Mi se pare dubios ca a dezbracat-o complet. E destul de mare incat sa nu fie deloc in regula ca tatal sa o vada dezbracata. Dezaxat

Ionel Tanase

17.09.2020 11:43

Ce a făcut acest părinte judeca fiecare după cum crede.
Dar ca o publicație sa posteze clipul consider ca este o mare greșeală, mult mai grava decât ce a făcu părintele cu copilul sau. Faptul ca a fost publicat clipul va face viata copilului în școală foarte grea existând posibilitatea sa fie luata în ras de colegi.
Presa de 2 bani, care nu se gândește la posilibilitatea ca acel copil sa sufere o trauma....

Vasile

17.09.2020 21:37

In țări civilizate femei ca tine nu au voie să își exprime părerea. Marș și învață să scri că faci țara de rușine. Decât să ajungă fetița ca tine o analfabeta, mai bine o educație pe măsura unui copil. Nu a exagerat cu nimic și chiar ați putea lua exemplu de educație de la acest părinte. Asta înseamnă dragoste de părinte. Cu siguranță fica lui va fi o domnișoară ordonată și educată!

Ligia

18.09.2020 03:20

Pe ce vremuri traim sa ascundem astfel de probleme?Acum 20 de ani v am lasat cu acesta gindire de la ,,tara ,,din Romania si tot asa va gasesc....in satele Rom.sa nu spui nici daca te abuzeaza ,nici daca te imbolnavesti ...ca sa nu stie lumea...

adrian frentiu

17.09.2020 15:34

de la intimidare panä la incest nu este decat un pas

virgil alexandru

17.09.2020 16:50

   Eu sunt de acord cu educatia pe stil vechi,conservator a copiilor in general acei copii care au totul de la parinti,,bani,masini,gadge-turi,vacante .Realitatea ne demonstreaza ca acesti copii,devin cu timpul imaturi,au sentimentul ca totul le apartine,pot sa faca orice ,atat timp cat mama sau tata ii sponsorizeaza financiar sau moral. Cineva spune-a ca bataia este rupta din rai,iar copii cand gresesc mai trebuie altoiti cu cate o palma usoara sau criticati cand acestia gresesc,pt a sti face diferenta dintre bine si rau,altfel cu aceste timpuri in care societatea se bazeaza doar pe concepte imorale,droguri,prostitutie,crima organizata,in care clasele sociale sunt inegale unii prea saraci iar altii prea satui,educatia ar trebui sa fie putin mai severa in privinta copiilor.

Hai ba virgile ...

17.09.2020 19:34

Si ai mei m au altoit, dar fata find tata nici nu concepea sa ma surprinda intr o astfel de ipostaza. Oricat m a pedepsit, cand am inceput sa cresc era foarte atent, si inca este sa nu mi incalce in vreun fel intimitatea. Ce a facut ipochimenul asta trece de metode vechi de disciplinare si da in sadism sau altele mai rele. Mai e o filmare in care il auzi pe fundal cum sparge lucruri, urla, isi injura si probabil si loveste nevasta, iar saraca fata care era mai mica atunci, plange si striga dupa el sa inceteze. Trebuie sa ai ceva lipsa la mansarda si in suflet sa scuzi asa ceva.

Ligia

18.09.2020 03:24

Altoiti dar nu altceva ,Virgil Aexandru de la educatie si pina la ce a facut primarul.e cale lunga...sa nu confundam marfa cu ambalajul cum se zicea odata..

Alecsandru

17.09.2020 19:22

D-le primar, ati procedat foarte corect; copii trebuiesc educati, pregàtiti pentru viatà, iar educatie fàrà constrângere, nu se poate !Vàd aici "aprecieri moderniste" despre cum ar "trebui" sau nu sà fie educati copii (comentariul elenei ori alexandru bogdan); mà ÎNDOIESC de CAPACITATEA respectivilor de a EDUCA !!Rian Farcasu, SCHIMBÄ-ti Meseria; mergi pe Santiere de Constructii, cà poate ai Mai Mult TALENT !Respect cititorilor !

casiana

17.09.2020 22:35

  Alecsanbru studiaza un pic personalitatea si caracterul pedofilului, al manipulatorului relational, al perversului, ... sau cele 30 de caracterisatici - psihologia lor - pentru cultura ta generalahttps://ascensorspiritual.wordpress.com/2008/01/14/manipulatorii-caracteristici/

Cata

01.10.2020 09:36

Daca te pun eu pe tine asa? Cum te-ai simti ma jegule, care esti tu jeg. nu inteleg cum de nu e undeva in fundul puscariei cu voi cu tot, neadaptati social, psihopati si prosti, dar prosti rau de tot.   

Peterfi Laszlo

17.09.2020 20:33

Domnule primar si toti care sustineti acest stil, vremea idiotilor a apus..! Am copii de 8 si 13 ani..niciodata nu am recurs la asemenea gesturi. Cred ca cine recurge la astfel de metode trebuie internat de urgență sau arestat. Apropo..am 52 de ani..! Cunosc câteva persoane din SangeorzI, dar toți..absolut toți sunt de treabă, iar tu ...domnule primar tu esti o rusine si pt părinții tăi , dar si pt cei ce te-au votat cândva. ..Păcat ca nu ne cunoastem. ..astfel de papagali trebuie educați !

Teodorescu

17.09.2020 22:13

Omul este masochist, obsedat, frustrat, cu înclinație spre pedofilie. Nu-i admisibil un asemenea comportament fata de o fetiță, mai ales că este fiica lui. Ce viitor va avea acest copil cu o asemenea trauma?. Dar nici cu nevastă-sa nu e în regula ca suporta badaraniile acestui individ.

Teodorescu

17.09.2020 22:37
Omul este un masochist, obsedat, frustrat,cu înclinație spre pedofilie. Nu-i admisibil un asemenea comportament fata de o fetiță, mai ales că este fiica lui. Ce viitor are această fata cu o asemenea trauma în suflet?. Nici cu nevastă-sa nu e în regula ca accepta badaraniile acestei creaturi. Rușine!!!... cu un asemenea primar al PNL-ului.

casiana

17.09.2020 22:37

  Alecsanbru studiaza un pic personalitatea si caracterul pedofilului, al manipulatorului relational, al perversului, ... sau cele 30 de caracterisatici - psihologia lor - pentru cultura ta generalahttps://ascensorspiritual.wordpress.com/2008/01/14/manipulatorii-caracteristici/

Krisztina rafael

18.09.2020 00:35

Sa te ia dracu de tata in primul rand asta e abuz viol la 14 ani so areti asa si tu esti primar cine dracu te-a votat RUSINE RUSINE SA ITI FIE TIE NU COPILEI PROST INCULT CE ESTI ASTA NUMESTI TU EDUCATIE

Krisztina rafael

18.09.2020 00:38

Rusine sa iti fie asta numesti tu educatie primar prost si incult

Ana maria

18.09.2020 06:26

Dacă asta este educatie, ne-am sfarsit ca specie. Oricât te-ar enerva,asta e treaba copilului. Să îți testeze limitele. Iar tu,nu ai pic de rusine si bun simt. După ce că ai facut ce ai facut,ai mai si filmat. Bolnavule. Asta nu e pedeapsa,nici educatie. Imi este mila de bietul copil. Si ai dreptate,cu "educația " primită de la tine nu o sa fie consumatoare de nici un fel m,în căutare de adrenalina. O Să fie ca sa uite si sa treaca peste ce a trăit la ea acasă.

Anonim

18.09.2020 07:27

Pe coji de nuci ai incercat?
Asa educatie probabil a primit tovarasul primar! 90% dintre romani o considera buna...pentru ca sunt redusi.
Copilul trebuia modelat de mic. El este oglinda parintilor. Daca il vei educa,invata,proteja,ghida, el nu va face figuri (intre ghilimele - parca asa se aude in film)
Daca in schimb nu te vei ocupa de el, asta se va intampla.
Tovarase Primar, copilul nu creste singur. Nu uita!

Renata

18.09.2020 10:17

Esti bolvnav.un copil nu se educa prin intimidare! Fetita asta niciodata nu te va iubi si nu te va vedea ca pe tatal ei.nu meriti sa ai copii.punct.nu dau lectii de crestere a copiilor,dar ce faci tu e prost..asa ca tine...

Krisztina rafael

18.09.2020 14:52

Aceesta e abuz sexual ce face statul romin la asta inchide ochi sa- iti fie rusine gunoiule

Pocăiește-te și...

18.09.2020 19:09

Acest primar care folosește versetul din Proverbe (13:24) pentru a-și justifica păcatul, se pare că trece cu vederea faptul că nu trebuie să descoperi goliciunea celor din neamul tău, iar aici este vorba de fiica lui de 14 ani care a început să devină femeie.Nimeni să nu se apropie de nicio rudenie de aproape a sa ca să‐i descopere goliciunea: Eu sunt Domnul. (Leviticul 18:6)

Angela Monda

18.09.2020 23:19

Toate imaginile explicite al unui minor fotografiate sau gravate și publicate într-o rețea de socializare nu se numește pornografie infantila? Cineva de acolo de sus ,vede? Alo ....

Sucitorul

19.09.2020 13:19

În spațiul contaminat,Pe gâgă l-au terminat.Știți bine terminatorul,Pesede Pro Sucitorul,Cel cu poalele pe capCă pe el nu mai încap.Bun tovarăș, muncitor,Mai nou box operator,Sucitorul în Sângeorz,Face orice pentru orz.Gâgă, curajos la start,Acum are nasul spart,Ca să afle tot poporul:Nu te pui cu Sucitorul.

echim lucian

22.09.2020 08:17

toti ca l-au votat pe oligofrenul asta sunt de vina,a devarul cva am facut scoala acolo la Statiune, oamenii acolo nu au creier majoritatea stiu doar s asara la bataie ...e un fel de vaslui acolo!

echim lucian

22.09.2020 13:09

felicit ziarele si al dvs ca scriu despre asemenea inculti, neanderalieni primari, si imi cer scuze ca am scris de pe telefon, am degetele mai mari, multumesc

un om

14.10.2020 20:45

Domnul Ogagau, nu mai suntem in evul mediu! Copiii se educa prin vorbe, prin gesturi si mai ales, prin puterea exemplului. Dumneavoastra nu aratati decat un comportament de proxenet, de un ne-educat, de mahala. RUSINE !

Adauga comentariu