Turneul FINAL FOUR al Cupei României la handbal feminin se va disputa la Bistrița! Din păcate este vorba de un teren neutru, Gloria 2018 a pierdut calificarea la Zalău

„În urma analizării ofertei primite, Federația Română de Handbal – prin Comisa de Analiză hotărăște ca Final Four-ul Cupei României Fun Courier – feminin să se dispute în localitatea Bistrița în perioada 20-21 aprilie” – este anunțul oficial al federației de resort, o veste care nu poate decât să bucure iubitorii handbalului din Bistrița.

Anunțul a fost postat pe facebook chiar de președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, cel care, în numele instituției, a semnat cererea către FRH.

Echipele calificate în această fază superioară a competiției sunt CSM București, SCM Rm Vâlcea, CS Măgura Cisnădie și HC Zalău – cea care a dispus de Gloria 2018 în sferturi la un gol diferență.

Detalii despre punerea în vânzare a biletelor pentru cele două zile ale fazei finale a competiției vor fi aduse la cunoștința publicului în cel mai scurt timp.

Adauga comentariu