Turc schimbă paradigma la primărie: Program din zori și până-n seară


Primarul Ioan Turc începe schimbările din primăria Bistrița. Una din primele măsuri luate face referire la modificarea programului de lucru a tuturor serviciilor Primăriei Bistrița care au interfață cu publicul. Modificarea  va acoperi intervalul orar 07.00-19.00, iar vinerea, 07.00-16.00.

IOAN TURC: Conform angajamentului luat înainte de a fi ales primar al municipiului, începând de luni, 16 noiembrie, programul tuturor serviciilor Primăriei Bistrița care au interfață cu publicul va acoperi intervalul orar 07.00-19.00, iar vinerea, 07.00-16.00.
C

ARE SUNT SERVICIILE CARE VOR INTRA ÎN NOUL PROGRAM? 
Centrul de Relații cu Publicul de pe strada Gheorghe Șincai nr. 2, registraturile serviciilor Stare Civilă și Evidența Persoanelor (Piața Centrală nr. 2), casieria Direcției Economice de pe strada Gheorghe Șincai nr. 2, casieriile și registratura Direcției Economice de pe strada Al. Odobescu nr. 17 A, casieria și registratura Direcției Patrimoniu, registratura Serviciului Urbanism, compartimentul Registru Agricol (toate pe strada Gheorghe Șincai nr. 2), registratura Direcției de Asistență Socială (strada Dornei nr 12), registratura Direcției de Servicii Publice (strada Liviu Rebreanu nr. 2).
I

OAN TURC : Măsură e gândită pentru a optimiza interacțiunea direcțiilor Primăriei cu cetățenii municipiului, iar noul program respectă prevederile legale privind durata normală a timpului de muncă, angajații urmând a face cu schimbul pentru a acoperi orarul extins.
Share

Comentarii

Balan Marius- Horea

14.11.2020 11:35

Il felicit pe domnul Primar pt. cuvantul dat ! Sunt de partea dansului si a noii conduceri a primariei B-ta si astept o deratizare mult mai complexa prin birourile pline inca de fosti tovarasi din editia expirata.Bistritenii trebuie sa fie serviti  cu respect si ciocul mic de pe la functionarimea bine platita de ei .V-o pus Dumnezo bine in straita  si locuri mama lor de munca, asa ca LA TREABA !Traiasca BUGETARIMEA in ture !

Adauga comentariu