Tupeu de borfaș în curtea unui liceu din Bistrița: și-a scos briceagul de la cingătoare și a sărit la harță!

În plină desfășurare a proiectului anti-bullying în școli, un astfel de caz apare parcă să ne demonstreze faptul că fenomenul există, este printre noi și că atenția tuturor trebuie îndreptată către aceste manifestări.

La data de 20 februarie, în curtea unui liceu din Bistrița, chiar nu contează care este acesta, doi tineri elevi se iau la harță, probabil pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.

Unul dintre ei, în vârstă de 18 ani, scoate și un briceag cu care își amenință colegul mai mic cu doi ani, în văzul și spre uimirea tuturor. Printre martori a fost și un reprezentant al firmei de pază care a alarmat jandarmii cu privire la acest incident.

„Un echipaj de Jandarmerie din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița a ajuns la fața locului unde au fost identificate persoanele implicate în conflict și au fost întocmite actele de sesizare pentru infractiunile de amenintare, conform art 206 alin. 1 Cod Penal si portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase conform  art 372 alin. 3 Cod Penal. Actele au fost transmise Poliției pentru continuarea cercetărilor” – se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița.

O astfel de situație putea degenera și să se ajungă într-o direcție nedorită. Un briceag de aproape 18 centimetri este o „armă albă” și poate cauza leziuni majore. Este interesant de văzut și „profilul” purtătorului de briceag, acest tipic fiind unul de urmărit în toate unitățile școlare.

Comentarii

Balan Marius- c...

21.02.2019 15:35

Acest elev va fi borfasul de maine eliberat de GARGAMEL si pesedragnea in baza recursului compensatoriu.

Adauga comentariu