Trendul sinuciderilor și a tentativelor de suicid continuă la Bistrița! Incă un tânar a încercat să-și încheie socotelile cu viața

Tot mai multe tentative de suicid apar în Bistrița-Năsăud în ultima perioadă, majoritatea cazurilor fiind înregistrate în rândul tinerilor.

După tentativa de suicid din Bistrița, acolo unde o tânără de 29 de ani s-a aruncat de la etajul patru al unui imobil, scăpând cu viață, dar cu traume care-i pot afecta restul vieții, un alt tânăr, de 30 de ani, din Dorolea, a încercat să se sinucidă, fiind oprit la timp.

O echipă de intervenție din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.2 Prundu-Bârgăului a intervenit în cursul acestei dimineți la Dorolea, comuna Livezile, acolo unde un bărbat își provoca răni prin tăieri superficiale succesive pe propriul corp, amenințând că se va sinucide.

Polițiștii au purtat „negocieri” cu tânărul respectiv, astfel că, într-un final, bărbatul de 30 de ani a renunțat, acesta fiind transportat la spital, starea de sănătate fiind în afara oricărui pericol.

Adauga comentariu