Trei zile de mâncare bună, distracție maximă și multe surprize la Street Food SPOTival, în cadrul Marelui Târg al Bistriței

Conceptul de street food este tot mai prezent în orașele din România și, cel puțin la nivel teoretic, îmbină culturi gastronomice care se pretează la preparare și vânzare stradală. Ideea a cuprins deja marile orașe ale României, fiind organizate adevărate festivaluri în acest sens.

„Bistrița va avea parte de trei zile de festival culinar de tipul street food chiar încadrul manifestărilor legate de Marele Târg al Bistriței, o suită de evenimente cultural-distractive menite să „coloreze” viața în urbea de sorginte medievală.

SPOT Events Crew cu sprijinul conducerii Primăriei Bistrița și a sponsorilor evenimentului, a creat un concept nou, menit să aducă oamenii împreună, într-un cadru informal unde se pot simți bine cu adevărat. Street Food SPOTival a apărut din dorința de a combina mâncarea delicioasă din cele mai bune bucătării ale lumii cu activități culturale, sportive, de divertisment și distracția creată de DJ-ii consacrați” – ne-au comunicat organizatorii acestui eveniment.

Astfel, în perioada 27-29 august 2019, pe Pietonalul Liviu Rebreanu, pe lângă mâncarea de tip Street Food, burger, porc, mexicană, arabă, mediteraneană, fructe de mare, asiatică, indiană, pizza, hotdog, clătite, gogoși, standuri cu vinuri, cramele din județ, precum și standuri de bere, te așteaptă inclusiv DJ-ii care au făcut furori în cadrul celor mai mari festivaluri din România: ARIAS , Vladimir și Paul Damixie vor incendia atmosfera în fiecare seară din cadrul SPOTivalului.

Pe parcursul zilei, după ce îți alegi mâncarea preferată poți alege dintre activități sportive, cross pentru copii, plimbări organizate pe bicicletă, cea mai tare bătaie cu apă, artă modernă, Battle Dance, Treasure Hunt. De asemenea, participanții sunt așteptați și la afterparty-ul SPOT în data de 29 august, joi, în Atmosphere The Club.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului, https://www.facebook.com/streetfoodspotival/.

 

Adauga comentariu