Trei bistrițeni sunt suspectați de deținere și trafic de substanțe interzise! Aceștia au fost identificați la granița de nord a țării, în Maramureș

În urma unui control specific al ITPF Sighetu Marmației, polițiștii de frontieră au găsit în mașina unor bistrițeni 45 de pliculețe care conțin o substanță alba, posibil a fi interzisa la deținere.

Conform vasiledale.ro, în data de 12.02.2021, la ora 16.15, un echipaj din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vişeu de Sus – ITPF Sighetu Marmației, aflat în exercitarea atribuțiilor specifice, a oprit pentru control un autoturism marca Volvo, înmatriculat în România care circula pe raza localității Bogdan Vodă, județul Maramureș.

În autoturism se aflau trei tineri, cetățeni romani, cu vârste de 22, 24 şi 32 de ani, toţi trei domiciliați pe raza județului Bistrița-Năsăud, iar în urma controlului efectuat, au fost descoperite, în cotiera autoturismului, 45 de pliculețe care conțin o substanță alba, posibil a fi interzisa la deținere.

Substanța a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor şi urmează a fi trimisă la un laborator de specialitate pentru expertiză. În cauză se fac verificări pentru documentarea întregii activităţi sub directa coordonare a unui procuror, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Adauga comentariu