Trei accidente rutiere în mai puțin de două ore, în Bistrița-Năsăud: Teaca, Crainimăt și Bistrița. Două persoane au fost transportate la spital, una dintre acestea fiind o femeie însărcinată

În plin Cod Galben de ceață, anunțat de meteorologi pentru zona județului Bistrița-Năsăud, codul fiind în vigoare până la ora 11:00, au avut loc trei accidente rutiere soldate cu două victime ce au avut nevoie de transport la spital.

Primul evenimant a avut loc la Teaca, acolo unde un autotren și un autoturism s-au colizionat. În urma acestui accident, două victime au fost blocate în mașini, conștiente și cooperante, conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud. Acestea au reușit să iasă din autovehicule până la sosirea echipajelor de prim ajutor:

„La accidentul de la Teaca, echipajul B2 al Serviciului de Aambulanță Județean a gasit două victime, cu leziuni minore, conștiente, stabile hemodinamic și respirator, care refuză transportul la spital”.

O jumătate de oră mai târziu, un modul SMURD a intervint în localitatea Crainimăt, la un accident rutier, fiind vorba de un autoturism ieșit de pe partea carosabilă. În acest caz a fost semnalată o victimă semi-conștientă.

„Echipajul de prim ajutor SMURD a preluat de la locul accidentul din localitatea Crainimăt o femeie însărcinată. Aceasta este conștientă și cooperantă. Va fi transportată la UPU SMURD Bistrița”, a precizat ISU BN.

Al treilea accident a avut loc în municipiul Bistrița, pe strada Libertății, acolo unde a fost semnalată o tamponare între trei autovehicule.

„De la accidentul de pe str. Libertatii echipajul B2 al SAJ a preluat un barbat in varsta de 42 ani, constient, care prezenta un traumatism cranian si un traumatism de coloana vertebrala. Va fi transportat la UPU Bistrita”, au precizat reprezantații SAJ BN.

 

foto: IPJ BN, accident Crainimăt

Adauga comentariu