TRAP-ul cucerește Târgul Mare al Bistriței: numele momentului - 5GANG și Lino Golden - vor fi prezente pe scenă, alături de Fun Factory și Paraziții! Vezi ce bănuți încasează fiecare

Târgul Mare al Bistriței, varianta proprie a viitorului fost primar Ovidiu Crețu în ceea ce privește zilele orașului, va avea loc în perioada 23 august – 2 septembrie, perioadă preferată în detrimentul celei din jurul zilei de 16 iulie – ziua oficială a primei documentări a orașului.

Pentru acest eveniment s-au alocat 550.000 de lei în plină austeritate bugetară locală, de acestă dată și fără ajutorul financiar venit din partea Consiliului Județean, așa cum s-a întâmplat anul trecut. Pe ce se vor cheltui acești bani? Jumătate merg la artiștii care vor presta în cele 11 zile de „târg”!

Numele momentului vor fi prezente la Bistrița, astfel că muzica Trap, îndrăgită de majoritatea tinerilor adulatori de vloguri, va fi reprezentată de „elite”. Astfel, trupa vlogerului Selly – 5GANG – va aduce sosul în cantități industriale la Bistrița. Și „produsul” lui Alex Velea va avea parte de momentul său de aur: Lino Golden va sări ca Jordan, sau ca pantera, pentru a doua oară la Bistrița (prima dată s-a desfășurat în Schulerwald, într-un mod cvasi-anonim).

The Motans vor avea parte de dansul lor pe scena Marelui Târg, de această dată fără Delia. Vescan își va „recita” versurile muzicale și el, iar Mira & Band revine în județ pentru o mică reprezentație. Edward Sanda se va descurca și fără Ioana Ignat, dar va lăsa momentul culminat altor vedete.

Capetele de afiș sunt fără doar și poate două trupe cu experiență mai mare. Paraziții sunt iubiți la Bistrița încă de la primele lor concerte din fosta discotecă Metropolis, iar Fun Factory își vor cânta hit-urile de pe aceeași scenă.

Care sunt onorariile acestor nume? Ziardebistrita.ro a dezvăluit aceste sume care includ onorariile artiștilor, transportul, cazarea și masa acestora:

Fun Factory – 12.000 de euro

The Motans – 8.200 de euro

Paraziții – 7.000 de euro

5GANG – 5.200 de euro

Mira & Band – 3.600 de euro

Vescan – 2.400 de euro

Lino Golden – 2.400 de euro

Edward Sanda – 2.000 de euro

 

 

Adauga comentariu