Traian Ogâgău vs Daniel Suciu - Primarul Traian Ogâgău minte când vorbește despre modernizarea reţelei de canalizare şi a celei de apă din oraşul staţiune. Radu Moldovan a obținut finanțarea! Traian Ogâgău: ”Proiectul este deplorabil”

Războiul dintre primarul Traian Ogâgău și deputatul Daniel Suciu, primul viitor candidat independent, celălalt candidat al Alianței pentru Sângeorz Băi la primăria orașului-stațiune ajunge și la investițiile din Sângeorz Băi. Un astfel de exemplu este cel al modernizării reţelei de canalizare şi a celei de apă, proiect despre care actualul edil spune că l-ar fi realizat singur, iar Daniel Suciu vine cu documente și demontează toate acuzele pe care Traian Ogâgău le aduce și președintelui Consiliului Județean, Radu Moldovan, acuzat că nu a făcut nimic pentru orașul-stațiune.

 

Daniel Suciu: ” Unele ziceri chiar se potrivesc. Pe una am reținut-o și chiar o dau mai departe: “când vulturii tac, papagalii încep să trăncănească”.

Într-o declarație făcută astăzi, deputatul Daniel Suciu ne-a spus că a tăcut destul:  ” Am tăcut când cineva își făcea poze cu lucrările de apă și canalizare, mințind că e meritul lui. Zile și luni în șir. Am tăcut când trăncăneala a ajuns la capitolul “Radu Moldovan nu ne-a ajutat cu nimic și nu avem nevoie de el și Suciu ne-a blocat”. Ei, acum cred că trebuie să vorbesc și eu. Cu documente!”, a precizat Daniel Suciu. E vorba de documentele pe care le vedeți în facsimile.

Daniel Suciu: ” Știți dragi sângeorzeni că finanțarea lucrărilor pentru introducerea rețelei de canalizare pe 38 de străzi și introducerea sau modernizarea rețelei de apă pe 19 străzi este obținută de Radu Moldovan în 2017? Știți că licitația și derularea contractului nu are nimic de-a face cu edilul, totul fiind făcut de către Consiliul Județean și Aquabis? Știți că primăria face lucrări doar pe anumite tronsoane neprinse inițial și mai și cere bani pentru asta oamenilor? Mai jos dovezile și voi reveni și cu etapa a doua a investițiilor pentru apă și canalizare, contract semnat tot de Radu Moldovan, în martie anul acesta. Așa cum voi reveni și la asfaltarea DN 17 pe raza orașului. Și la baza sportivă, liceu, școala de la Cormaia sau proiectul de gaz. Minciuna are picioare scurte întotdeauna și adevărul este unul singur!”.

Traian Ogâgău vine cu replica: În afara a două străzi, proiectul este unul deplorabil

Primarul  Traian Ogâgău a postat o filmare făcută chiar pe unul din locurile unde se va implementa proiectul. Practic,  edilul recunoaște faptul că e vorba de un proiect care se va derula prin Aquabis, dar îi cere lui Daniel Suciu, ” să facă o listă cu toate străzile din proiectul Aquabis pe care am intervenit noi. Vă dau și două exemple: Privighetorilor  și Berzei. În afara acestot două străzi, proiectul a fost făcut deplorabil, motiv pentru care, primăria a fost obligată să intervină în repetate rânduri, să știți domnule deputat”, spune Traian Ogâgău.

Politic vorbind…

 

La ora redactării acestui material, în cursa pentru primăria orașului Sângeorz Băi sunt anunțate în cursă patru candidați: actualul primar Traian Ogâgău, independent, Daniel Suciu, Alianța pentru Sângeorz Băi, reprezentantul USR-Plus și un candidat independent. Așa cum se știe, PNL nu va avea un candidat official, cid oar o listă cu viitori consilieri, statutul politic al actualului primar fiind unul incert, el fiind autosuspendat din PNL, singura variant fiind candidatura independentă.

 

 

Adauga comentariu