Traian Ogâgău reacționează public după publicarea imaginilor cu fiica sa îngenunchiată: „Cine-și iubește fiul, are grijă să-l disciplineze”. Primarul are un mesaj și pentru Daniel Suciu și PSD

După viralizarea filmulețului în care primarul orașului-stațiune Sîngeorz-Băi își ceartă fiica, aceasta fiind goală, în genunchi, Traian Ogâgău reacționează pe pagina sa de facebook cu un video în care își justifică gestul și explică împrejurările, dar își și ceartă oponenții politici și îi acuză de josnicie pentru folosirea în campania electorală a inregistrărilor personale, private:

Citește și... Umilințe și teroare ascunse sub perdeaua educației: Traian Ogâgău, primar de Sîngeorz-Băi, își umilește propria fiică, pe care EL o filmează goală, în genunchi (VIDEO cu puternic impact emoțional!)

„Cine cruță nuiaua își urăște fiul, dar cine-l iubește, are grijă să-l disciplineze, spune un proverb din biblie. De două săptămâni, dragii mei sîngeorzeni, circulă prin orașul nostru un video personal, făcut iarna trecută în concediu, singur cu copiii, la schi, în care fetița mea Traiana, ieșită din duș și dezbrăcată în camera de hotel, era certată de mine, de tatăl ei, nu de altcineva, pentru că a fost neascultătoare în acea perioadă.

Cum s-a intrat în posesia acestui video, nu mai contează. Însă de aici și până la a folosi tocmai în campanie electorală fimulețe personale, private, denotă faptul că sunteți disperați și folosiți cele mai josnice metode pentru a manipula cetățenii, metode marca PSD, dragii mei. Să m-apuc și eu să spun de copiii fiecăruia, ce face fiecare, ar fi normal?! Să-mi terfeliți voi imaginea fetiței mele?! Cu ce v-a greșit ea?

În viața persoanlă a fiecăruia nu se poate băga nimeni, și nu e normal să o folosiți în campanie electorală. Eu nu spun nimănui cum să-și educe copiii, sau să-și crească copiii, însă nici nu cunosc vreun părinte care să nu-și fi certat vreodata copiii. Când îmi aduc aminte de biata mama, cum mă punea la colț pe coji de nucă sau pe boabe de porumb, pentru că eram neastâmpărat, sau când rupea jorda din gard de-o luam la fugă cât vedeam cu ochii... fiecare dintre noi are astfel de amintiri din copilărie.

Voi vorbiți de circ?! Luptați corect și cinstit! Dar să folosești  filmulețe din viața personală, cu copii, este mult sub demnitatea umană, și nu pot decât să transmit celor uniți pentru Sîngeorz, gașca de interese, domnului Suciu și șefului acestuia care l-a învățat aceste metode: să vă fie rușine! Niciodată nu o să puteți câștiga cu astfel de metode pentru că nu vă lasă Bunul Dumnezeu! O să vă batem cu ștampila și cu fapte pe 27!”, a precizat Traian Ogâgău.

Comentarii

un om

14.10.2020 20:41

Cum ai scapat tu de inchisoare nu stiu. Nu inteleg cum poti fii atat de crunt chiar cu proprii copii. Este strigator la cer ca nu infunzi inchisoarea ticalosule.

Adauga comentariu