Traian Ogâgău își va pierde cu siguranță ACTUALUL mandat de primar, nu și cel viitor! Decizia este la mâna judecătorilor care validează mandatele obținute în urma scrutinului din 27 septembrie

Primarul orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, își va pierde actualul mandat de primar, cel care se termină oricum în câteva zile, după sentința rămasă definitivă din dosarul refuzului de recoltare a probelor biologice.

Conform prefectului Stelian Dolha, Traian Ogâgău își va pierde mandatul de primar în funcție, nu și cel viitor, asta din punctul de vedere al prefecturii.

Mandatul obținut de Ogâgău în urma scrutinului din 27 septembrie încă nu este în vigoare, acesta urmează a fi validat sau nu de către judecătorii împuterniciți să facă asta.

Cu alte cuvinte, noul mandat de primar al lui Traian Ogâgău este la mâna judecătorilor de la Judecătoria Năsăud, instanță care i-a dat primarului sentința de un an de închisoare cu suspendare.

Epopeea lui Ogâgău prin instanțe nu se oprește aici, acesta mai are de trecut un hop în procesul pe care primarul l-a pornit împotriva deciziei de conflict de interese emisă de Ageția Națională de Integritate.

Adauga comentariu