Tragedia din Bălți: bistrițeanul ucis din gelozie era plecat de aproape un an să lucreze la o firmă de automotive din Moldova

Vestea uciderii bistrițeanului Ciprian Bugnar s-a răspândit foarte repede pe rețelele de socializare, șocul fiind unul pe măsură. Acesta se afla în Bălți cu un contract de muncă din primăvara anului trecut.

Ziarele din Republica Moldova au relatat incidentul ca fiind o răzbunare din gelozie. Conform relatărilor jurnaliștilor moldoveni, un bărbat în vârstă de 35 de ani îşi bănuia soţia (de care se pare că era despărțit) de infidelitate. Duminică dimineața, în timp ce femeia ieşea din apartament cu bistrițeanul, a fost acostată de basarabean care a înjunghiat-o uşor în braţul stâng. Bugnar i-a sărit în apărare, dar a fost şi el înjunghiat grav la picior. Pentru că a pierdut mult sânge, acesta a decedat în drum spre spital. Atacatorul riscă încarcerarea pe viață.

Ciprian Bugnar, în vârstă de 37 de ani, tatăl al unui copil, a lucrat mult timp în cadrul Leoni ca și inginer de calitate. Conform spuselor foștilor colegi, Ciprian avea o minte ascuțită și căuta în continuu să se autodepășească. Astfel, în primăvara trecută a venit pentru el o altă provocare, cea legată de un job în Bălți, Republica Moldova, pe un post similar, tot în industria automotive.

Ciprian Bugnar nu era o fire conflictuală, era deschis și foarte jovial și îi plăcea viața cu toate provocările sale. Foștii colegi sunt șocați de vestea primită și se gândesc la el cu respect și admirație.

„Când am auzit că e vorba de un bistrițean stabilit în Bălți, prima dată m-am gândit la Cipri, să vorbesc cu el să vedem dacă știe despre cine era vorba. Nu mi-a răspus și m-a trecut un fior rece... Am refuzat să concep așa ceva și am insistat. Pe măsură ce trecea timpul parcă mi se punea o piatră pe inimă. Până la urmă s-a confirmat exact ceea ce nu voiam să accept... Dumnezeu să-l odihnească!” – ne-a declarat un fost coleg de muncă.

Ciprian mai are doi frați, ambii fiind plecați din Bistrița, unul dintre ei, fost angajat al Leoni la rândul său, fiind stabilit în Germania.

Redacția stiridebistrita.ro transmite sincere condoleanțe familiei!

Adauga comentariu