În timp ce #Blocannis nu poate face față unei dezbateri electorale, Viorica Dăncilă nu se teme de astfel lucruri absolute normale şi necesare într-o democraţie autentică

Așadar, Iohannis refuză dezbaterile pentru că se teme! Fuge de explicații în fața românilor și dovedește astfel cât de puțin respect și considerație are pentru ei.

🔎 După un mandat de 5 ani, în care realizările nu se văd nici căutate cu lupa, Iohannis are o reală dificultate în a-și explica eșecul în fața oamenilor care au fost martorii vacanțelor sale prelungite.

‼️ Actualul preşedinte nu poate vorbi fără să citească de pe hârtii sau de pe prompter și în 5 ani de mandat Iohannis nu a participat la nici o dezbatere şi la nici o emisiune cu întrebări în direct.
‼️ E normal?!?!

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♂️ Iohannis încearcă din nou să-i păcălească pe români cu generalități, fără angajamente și obiective clare, concret pentru România. E modelul pe care l-au copiat și liberalii când au încropit programul de guvernare Orban.

🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♀️ Domnu’ Iohannis este doar o mare amăgire!
Omul care a făcut proba că este incapabil să realizeze un singur proiect politic consensual în 5 ani de mandat, nu poate fi crezut și nici urmat.

‼️ Încă 5 ani cu Iohannis vor fi tot atâția ani de ură, scandal, încălcări ale Constituției, subminarea a democraței...vor fi încă 5 ani răi pentru România.

👉 Oprește-l pe Blocannis, prin votul tău!

 

(publicitate electorala)

Comentarii

Vizitator

29.10.2019 22:49

"Cine zice, ăla este, ca măgarul din poveste". PSD-istii ori fac pe prostii , ori chiar sunt. Afirmatia că preşedintele Iohannis nu poate vorbi fără să citească de pe hârtii, nu are acoperire. Mai degrabă s-ar uita in ograda lor fiindcă este ca si cum ai vorbi de funie în casa spânzuratului. Păi, tocmai liderul lor Viorica Dăncilă este cea care a recunoscut că ea nu poate vorbi liber fără să spună prostii: ”Decât să vorbesc liber şi să spun prostii, mai bine să am o hârtiuţă în faţă şi să spun lucruri corecte". Numai că madam Dăncilă, chiar si de pe "hârtiuţă" nu-i in stare să citească fără greseli.

Adauga comentariu