Timorare totală a handbalistelor de la Gloria 2018 în meciul cu CSM București, campioana et-titre a României! Bistrițencele pierd meciul și pe mâna lor

Meciul dintre Gloria 2018 și CSM București a fost unul așteptat de iubitorii handbalului bistrițean, evenimentul ce a avut loc în Sala Polivalentă din Bistrța miercuri după-masa a fost unul înscris la categoria sold-out, biletele fiind epuizate cu două zile înaintea partidei.

Handbalistele antrenate de Horațiu Pașca s-au afundat într-o timorare totală chiar de la începutul primei reprize, CSM preluând conducerea jocului de la primul fluier al arbitrilor. Time-out-urile cerute de Pașca nu au schimbat evoluția handbalistelor gazde, din contră, au fost chiar și 10 minute fără gol din partea bistrițencelor. Prima repriză s-a terminat la „cheremul” bucureștencelor care au intrat la vestiare cu un avans de 9 goluri (8-17).

Și după pauză „ostilitățile” s-au menținut. Bistrițencele s-au concentrat mult prea mult în faza de atac, încercând acțiuni personale, majoritatea ratate, sau din contră, la limita jocului pasiv. În apărare nu a existat aproape deloc concentrate, bucureștencele jucând în voie pe „6 metri”, luând „peste picior” apărarea gazdelor, înscriind chiar și „pe sub mână”.

Agonia fetelor s-a terminat la scorul de 18-36 în favoarea bucureștencelor. Urmează o „vacanță” în Liga Florilor, meciurile se vor relua din 10 ianuarie 2019, timp suficient pentru refacerea rănilor.

Adauga comentariu