Tibi Ușeriu și întâlnirea cu renul canadian, în narațiunea pățitului. Primul selfie-video al bistrițeanului în cursa de la Yukon (VIDEO)

După mai bine de cinci zile și jumătate de mers prin zăpezile Canadei, Tibi Ușeriu a ajuns în antepenultimul check-point, la Pelly Crossing. Elvețianul este pornit deja în „buclă”, iar Tibi se află la odihnă.

Înainte de a ajunge în Pelly Crossing, Tibi aflat într-o bună dispoziție, cu moralul destul de ridicat, a găsit puterea (și semnalul) de a face un selfie-video din sălbăticia nord-americană. Tibi consideră că și canadienii „via” lor, una destul de frumoasă, dar trage nădejdea că Via Transilvanica va avea farmecul propriu.

După momentul de odihnă, bistrițeanul va porni pe ultima sută de kilometri, pe „bucla Pelly”, iar strategia lui în ceea ce privește acest concurs este terminarea acestuia, chiar și de pe locul secund, ceea ce este o foarte mare realizare pentru oricine de pe acest pământ!

Dă-i în geacă, Tibi!

 

Comentarii

cititor de Bistrita

07.02.2020 10:24

Mai Tibi, NU ITI MAI PUNE VIATZA IN PERICOL MA SI NU MAI FACE " TARANTELE " DE GENUL ASTA, ca pe nimeni nu-l intereseaza ceea ce faci tu si politrucii astia de astazi doar rad de tine ma ... ! Daca bunul Dumnezeu tot te-a inzesttat fizic si psihic atat de bine, du-te ma si te angajeaza la armata, ca astia-ti dau un salar bun si nu te mai avanta aiurea-n pustie pentru ca sa demonstrezi tu lor cat esti tu de VANAOS , ca nu impresioneaza pe  absolut nimeni ! 

Adauga comentariu